За силата на избора и умението да прощаваш в мюзикъла „Бягство“ по песни на дует „Авеню“

Трогателно, красиво, истинско!

За силата на избора и умението да прощаваш в мюзикъла „Бягство“ по песни на дует „Авеню“

На 27 и 28 май в Национален музикален театър се състоя премиерата на мюзикъла "Бягство" по песни на дует "Авеню".

Песните на дуета бяха преплетени по един невероятен начин с историята на Пламен и Иво – двамата главни действащи лица. Пламен и Иво са дует, който в края на 80-те и началото на 90-те години записват песен, която се харесва много от една звукозаписна компания в Америка, но искат само единия.

И тук идва моментът, в който те трябва да решат дали да се разделят или да останат заедно. Ами, ако това е шанс за един от тях да преуспее и да направи блестяща кариера, защото всички знаем, че шансовете не трябва да се изпускат, защото птичето веднъж каца на рамото..

Мюзикълът ни представя по един изключително силен начин темата за трудния избор, за раздялата, за прошката, за любовта... И този силен сюжет е подплътен от мелодичните, смислени и безкрайно връзващи се с темите песни на дует "Авеню".

Тази цялост на произведението накара публиката да изригне в края. Цялата зала беше на крака и ръкопляскаше неспирно. А появата на истинския дует "Авеню" на сцената беше черешката на тортата!

Това не беше просто мюзикъл, това беше нежно докосване на душата, защото всеки акорд беше нежен вопъл, всяка дума – пронизваща сърцето, всяка песен – дълбока изповед!

Радвам се, че станах свидетел на тази изповед, която, сигурна съм, никога няма да забравя!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay