Кой печели във "Войната на буквите"

Кой печели във "Войната на буквите"

"Войната на буквите” (изд. "Егмонт България”), вдъхновяващият нов роман на Людмила Филипова, отвежда читателите директно в едно изключително велико и важно от историческа гледна точка време за страната ни. Период, в който България е сила на европейската карта, но и е в процес на вземане на важни решения относно неясното предстояще.

За да ви дадем шанс да се докоснете до изумителния начин, по който Людмила Филипова съумява да вплете исторически факти и завладяваща романтика в увлекателен разказ, заедно с "Егмонт България” точно преди седмица обявихме игра. От вас се изискваше единствено да харесате статията чрез Facebook профила си, след което да споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на въпроса какво би казала Мария Ирина Лакапина на Мариам Сурсувул, за да я убеди, че трябва да се омъжи не за Петър, а за Баян?

А ето и кои са трите най-оригинални отговора, чиито автори получават като награда за креативността си книгата "Войната на буквите” на Людмила Филипова:

Александрина Огнянова-Иванова
Мария Ирина Лакапина се обърна към Мариам Сурсувул, изрече думи, които идваха от сърцето й, но знаеше, че те няма да променят съдбата й: - Царице, ако си обичала истински ти ще разбереш, че сърцето ми принадлежи на Баян. С Баян аз бих била щастлива и свободна. С Петър ще съм робиня с разбито сърце, обичаща другиго!

Radka Hristova
Царице моя, прости ми дързостта да застана пред теб и да се опълча пред волята ти. Аз обичам Баян с цялото си сърце - толкова силно, колкото и той мен обича. Тази любов е неугасваща, чиста и силна. Разделени, а толкова близо един до друг, ние ще бъдем обречени на лудост - лудост, която кара брат да се обърне срещу брата и да извърши най-страшното деяние. Ти, като майка, помисли първо за децата си, а после за държавата, защото царство начело с такива владетели е обречено на гибел.

Elena Georgieva
Мъдра царице, аз знам, че още с раждането ми съдбата ми е била вече предначертана. В името на световния мир ще направя тази жертва, но помни, че най-страшните и кървави войни се пораждат, когато сърцето е разбито и душата страда. На това обричаш ти мен и сина си Баян, а Петър - на живот със студена и бездушна съпруга.

Честито на печелившите, с които ще се свържем, за да получат наградите си! Благодарим на всички участници!

А за да не пропускате нито една от следващите ни инициативи, присъединете се към Jenite във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 16.07.2014|19:37
Честито на печелившите!!!
1
Не е посочен 14.07.2014|17:08
Честито на печелившите,този път аз не съм сред тях :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay