Мъдрите любовни съвети от филмите на Дисни, които са валидни и до днес

Ето на какво ни научиха любимите принцеси

Мъдрите любовни съвети от филмите на Дисни, които са валидни и до днес

За повечето деца гледането на филмчета на Дисни е не само задължително, но и основно занимание. Героите на Дисни са голяма част от нашето детство. Всички сме били запленени от смелите герои и красивите принцеси, но все пак има голям шанс да сме пропуснали някои от важните им послания, които важат повече за света на възрастните.

По онова време ни е било малко трудно да различим важните житейски и любовни уроци, които филмчетата са ни предали и ето защо днес сме решили да ви покажем кои са най-важните поуки за любовта, които можем да си извлечем от принцесите на Дисни и техните приключения.

Не променяйте същността си, защото сте различни
Със сигурност не сте сключили сделка с някоя зла вещица, но все пак трябва да си вземете поука от Ариел и факта, че опитите да се харесате на всички никога не завършват добре. Когато се опитвате да се промените заради другите, вие губите себе си и това е адски неправилно и изморително.

Една целувка не превръща всичко в приказка
Принцеса Аврора беше в голяма беда, но това не е извинение за незабавното й влюбване в принц Филип. Спящата красавица бе обещана още от раждането си на принца, но когато веднага хлътнеш по някой, който не познаваш, със сигурност не получаваш щастлив край. Най-добре е да се срещате известно време с човека, да бъдете по-предпазливи и да се опознаете добре.

Проблемите няма да си отидат с появата на прекрасния принц
Аурора, Снежанка и Пепеляшка се омъжиха, за да избягат от бедите и нещастието, но какви са шансовете за една съвременна жена да се омъжи за непознат, който да я измъкне от проблемите? Обикновено, когато се омъжваме за някой, приемаме и част от неговите проблеми или пък лудото му семейство. Колкото и да сте влюбени трябва да се изправяте сами пред демоните си.

Противоположностите се привличат
Може би сте свикнали да се срещате с един и същ тип мъже, но любовта извън зоната ви на комфорт е нещо, което със сигурност трябва да опитате. Точно като Покахонтас и Рапунцел, които се влюбиха в своите противоположности, рискуваха и спечелиха.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay