Новият албум на WAX TAILOR - среща с бийтове от ново ниво

На 16 март слушаме на живо най-новия пети албум на aртиста “By any beаts necessary”

Новият албум на WAX TAILOR - среща с бийтове от ново ниво

Съвсем скоро Sofia Live Club ще посрещне WAX TAILOR и неговата група, които ще представят на живо парчетата от новия пети албум на артиста "By Any Beats Necessary". Точно на 16 март ще чуем резултата от пътешествието на WAX през музиката на Америка от 20-ти век и стиловете, повлияли най-силно при създаването на албума. Jean-Christophe Le Saoût, познат като WAX TAILOR, ще пристигне в София с групата си в обновен състав и за първи път с участието на барабанист.

Петият студиен албум на Wax Tailor, излязъл на пазара на 14 октомври миналата година, носи заглавието "By Any Beats Necessary". Aлбумът отразява намерението на артиста да създаде музика, в която се срещат всякакви музикални стилове и похвати. Без да изневерява на бийтовете, които стоят в основата на творчеството му, "By Any Beats Necessary" е комбиниция от blues, psychedelic rock, soul, funk и hip-hop.

Новият албум на WAX TAILOR - среща с бийтове от ново ниво

Oсвен разнообразни стилове, в албума откриваме и многолики колаборации, като парчето "Back on Wax” с участието на R.A. The Rugged Man, който си партнира с A-F-R-O & Token; Ghostface Killah от Wu Tang Clan, който чуваме в "Worldwide”; Trick, който се появява в един интимен, и доста личен, дует с Charlotte Savary и песента "Bleed away”. Kръстникът на ретро соул сцената Lee Fields пък ни покорява с парчето "Тhe road is ruff”, чийто видеоклип беше официално представен преди броени дни. Екранизация намира и още едно парче от албума " For the worst” със забележителния глас на новоизгряващата звезда Idil.

Всичко това ще чуем на живо на 16 март в компанията на Wax Tailor и неговата група, съставената от барабанист, двама челисти, китарист, флейтист, двама певци и две емсита.

Билети за концерта на Wax Tailor могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay