Хитро и уютно

В страната на чудесата и добрите идеи

Аферата между розово и зелено никога не е била толкова интригуваща. Бащата на тази свежа идилична комбинация е дизайнерът Джорди Вайреда, умело успял да я побере в домашното пространство. Вдъхновени от различното, решихме да ви покажем част от смелите идеи, които побира това огнище.

 

На мястото на маса за кафе Вайреда избира меката памучна възглавница. Една такава безопасна и уютна атмосфера създава тя. Заместници на столовете също не липсват, защото на тяхно място пост са заели няколко възглавници, стоварени една върху друга. За да е меко, за да е пухено и комфортно.

 

По коридора стъпваме върху сламени сфери, напомнящи за ретро подложките от кухненския шкаф на нашите баби. Идейно предложение за запълване на празния под. Забелязваме и чанта от същата материя, застанала удобно в банята, от която се подава ваза с ароматни цветя. Не, няма да пренебрегнем ароматните свещи, когато става въпрос за отпускаща вана, но пък и цветните растения се вписват идеално с изчистения интериор.

 

В галерията можете да хвърлите един поглед към вдъхновяващите и освежаващи предложения, съчетали цвят и природа в едно.

 

39 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.07.2011|10:02
Много интересно съчетание между розово и зелено. Комбинацията между тези два цвята обаче не винаги е сполучлива, трябва много добре да се изберат нюансите, в противен случай няма да се получи желания ефект. Друго интересно съчетание на розово и зелено е това: http://www.doma.bg/files/pictures/articles/52/10.jpg.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay