Щури на квадрат с "Кутийковците": Игра за памет със страхотни награди!

Потопете се в техния свят, изпълнен с приключения

Щури на квадрат с "Кутийковците": Игра за памет със страхотни награди!

Кутийковците са ужасно зли същества, които живеят под земята, крадат сирене и отвличат деца в градчето Сиренвил. Или поне в това вярват неговите жители.

Истината е, че странните, но мили и добри чудаци, си живеят под романтичните павирани улички на това населено място без да искат да пречат на никого. Вярно е, че кутийковците тършуват през нощта - нали и те трябва нещо да ядат, пък и обичат да събират изхвърлени на боклука механични джаджи. Но са много добродушни!

Когато човешкото бебе Егс се озовава случайно при тях, съвсем беззащитно и безпомощно, го отглеждат с цялата любов и грижа, на която са способни. То става част от тяхната подземна общност и дори си има своя картонена кутия.

В един момент обаче се оказва, че кутийковците са в опасност. Злият унищожител на вредители Арчибалд Прекрасни Краднър иска да бъде приет в обществото на Сиренвил. За целта обаче трябва да се отърве от добродушните чудаци…

На помощ на обърканите несръчковци идва вече порасналият Егс, както и Уини - смело момиченце от богаташко семейство, което случайно попада сред тях тъкмо тогава. Двамата трябва да спасят кутийковците и да убедят хората, че те са по-подходящи за приятели, отколкото за врагове.

Действието се развива в градче, потънало в изобилие, преструвки и първокласни миризливи сирена, откъдето идва и името му - Сиренвил. Благодарение на 3D прожекцията, която тръгва по кината на 7 ноември, и вие ще можете да се потопите в неговото очарование и да станете свидетели на шеметните приключения на кутийковците.

Щури на квадрат с "Кутийковците": Игра за памет със страхотни награди!

Няколко дни преди това обаче Jenite.bg съвместно с Форум Филм България ви даваме уникалната възможност да надникнете предварително в този свят, изпълнен с щуротии. Днес, 27 октомври 2014, започва страхотна инициатива с много подаръци за цялото семейство!

"Щури на квадрат” е игра за памет, в която има 6 двойки еднакви карти с лика на героите от "Кутийковците”. Може да участвате и вие, и вашите деца, и то всеки ден! Бихте могли дори да засичате време и да си устроите забавно семейно състезание. Кой помни най-добре?

Подреждайте всеки ден картите от "Щури на квадрат” по двойки в периода 27.10 - 9.11.2014 г. и може да спечелите дневната награда - ученически комплект "Кутийковците”!

Колкото повече играете, толкова по-щура награда може да спечелите. Подредете поне 5 пъти картите "Щури на квадрат" и участвайте в томбола за голямата семейна награда - фенски комплект "Кутийковците”, в който има 2 раници "Рибс”, 2 ученически комплекта и 4 билета за прожекцията на филма!

Прочетете пълните правила на играта или подредете картите в "Щури на квадрат” още сега!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay