Плажните предложения на Диляна Попова

Новата линия бански костюми на моделът са вече факт

Добре знаем, че прелестната Диляна Попова има хиляди таланти. Както се уверихме последно време, тя може еднакво добре да раздава ритници на екран, да диджейства зад пулта и да шие яки дрешки.

Току що разбрахме, че красавицата е пуснала нова линия бански костюми, която, както самата тя твърди, са "специално създадени за момичета със свободен дух и секси излъчване."

Моделите са весели и цветни, в ретро стил на точки и моряшко райе, изпъстрени с цветя и екзотични птици.

Диляна сподели още, че е решила да създаде линията, защото досега все не можела да открие точния модел и размер за себе си и винаги ѝ се налагало да стеснява и прекроява банските, които си купува.

Линията е спортна и в същото време много женствена, каквито са и повечето дрехи, подписани от синеоката красавица. Вдъхновена от визията на жената, която все още носи детското в себе си, всяка дреха от нейната марка се отличава със свободния дух на младото поколение, какъвто е и печатът на марката: ”The free spirit of young generation”.

Диляна обожава качествения памук и по-лежерните модели. Най-важното за нея е да се чувстваш удобно и свободно в една дреха, а дори и само едно голо рамо може да е супер секси. Вижте всички снимки, за да се убедите в това.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 16.12.2013|12:30
На нея банските ѝ седят много добре
4
Не е посочен 16.07.2012|16:16
уникалната мацка , много свеж бански
3
Не е посочен 16.07.2012|10:47
Нищо ново и по-различно от останалите модели бански!
2
Не е посочен 16.07.2012|09:14
не ми направиха кой знае какво впечатления,можеби последният-шарен с връзки,ми допадна най-много,но не са нещо по-различно от това,което предлага пазара
1
Не е посочен 13.07.2012|17:48
хареса ми един модел, и то не особено; като цяло не е нещо, което да не сме виждали и да ни направи силно впечатление, но то в днешно време всичко има и е нормално.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay