Бионсе споделя кадри от рождения си ден

Бионсе споделя кадри от рождения си ден с последователите си в социалните мрежи. Тя е по-красива от всякога, а по всичко личи, че е и не по-малко щастлива, в компанията на съпруга си Джей Зи. Певицата публикува три снимки, а на една от тях оставя послание:

"На 36 станах майка на три деца. Кърмих близнаци. Подновихме клетвите за десет годишнината със съпруга ми. Качих се на сцената на фестивала Коачела, веднага след бременността. След това съпругът ми и аз пуснахме съвместен албум - "Всичко е любов". Обикаляме света на турне с цялото семейство и обичаме този факт. Тази година имаше огромно значение за мен и голям принос в живота ми. Благодаря ви за цялата позитивна енергия и всичките пожелания за рождения ми ден. Гледам напред, очаквам да продължавам да се уча от минали грешки, живееща в настоящето и отдадена на бъдещето. Обичам ви!"

-Би

Бионсе споделя кадри от рождения си ден

За пореден път Бионсе демонстрира колко цени почитателите си като показва, че вижда тяхната подкрепа и любов и споделя личните си мигове на семейното щастие с всички, които я харесват. Тя би могла да послужи за пример на много жени с поведението си. Освен, че се качи на сцената на Коачела, почти веднага след като роди близнаците си, Бионсе имаше още една важна изява, тя беше на корицата на списание Воуг, където застана с много увереност да разкрие красотата на чувството да бъдеш жена.

Бионсе споделя кадри от рождения си ден

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay