Не търсете причини да избягвате любимия

Очарование вместо оправдание

Не търсете причини да избягвате любимия

Трудно е да се запази една връзка "на гребена на вълната", особено ако с партньора ви сте от повече време. Дори да сте женени, да имате деца, или просто да живеете заедно от няколко години, не трябва да забравяте един за друг. Желанието за секс не е вечно и ако чувствате, че връзката ви се изчерпва, сега е моментът да направите нещо по въпроса.

 

На първо място, избягвайте извиненията от типа главоболие, стрес, умора или караница. Всъщност изброените трябва да са основна причина да правите секс – той намалява болката и стреса, осигурява по-спокоен сън... Пък и няма по-приятно сдобряване!

 

Спрете да разчитате на абсурдни поводи, за да се лишите от нещо толкова хубаво, само защото ви мързи. Децата ви нямат нужда от вас, за да дишат – със сигурност могат да се справят и сами. Ако сте изморени, тази нощ си легнете по-рано, за да имате сили за утре вечер. Нямате време? Опитайте да преразпределите свободните си минути, и все ще намерите няколко мига за любимия. Само не допускайте сексът да застане на последно място в списъка с приоритетите. Това ще съсипе връзката ви, без дори да разберете.

 

Погрижете се за външния си вид. Грабнали сте мъжа до себе си с буйните си къдрици, а сега само колегите ви ги виждат? Не се превръщайте в Пепеляшка веднага, щом прекрачите прага на входната врата. Останете още малко със своята секси рокля и с грим – той ще разбере намека мигновено.

 

Важно е и да останете във форма. Въпросът не е само да радвате окото му, а и да запазите доброто си настроение. Желанието ви за секс пряко се влияе от общото ви здраве и затова, когато сте изморени, болни и нямате енергия, едва ли ще сте кой знае колко мотивирани за приключения в леглото.

 

Отидете във фитнеса и бъдете наясно, че го правите за себе си. Изненадайте го с излизане с лед работа и му припомнете в каква жена се е влюбил. Изобщо, не оставяйте пламъка на вашата връзка да угасне – всичко е във вашите ръце!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay