Пет невероятни истории на развода

Какво може да разруши семейството

Пет невероятни истории на развода

Хората се женят главно заради една-две, но се развеждат по много причини. По принцип сме свикнали като причина за развода да се изтъква несъвместимост на характерите. Съществуват и редица други, много по-сериозни поводи, както и много различни истории. Повечето от тях не са никак забавни. Следващите пет обаче, определено не са сред най-често срещаните. Сайтът Oddee.com е събрал няколко невероятни истории на развода, които могат да ви удивят и дори да ви разсмеят. Вижте ги:

 

1) Двойката, която сключва брак за втори път 57 години след развода си

Мъж и жена от Източен Йоркшир, и двамата вече прехвърлили 90-те, са сключили брак за втори път и то 57 години, след като са се развели. Лесли Харпър – на 93 и Елзи – на 90 години, се женят през 1941 г., но се разделят няколко години след това – през 1954 г. и всеки от тях сключва брак с други партньори. Когато обаче и двамата губят половинките си, г-н Харпър и Елзи, които имат една дъщеря, отново решават да се съберат.

 

2) Съпругът, поискал да изостави жена си, защото го принуждава да яде торта всеки ден

Мъж поискал да се разведе с жена си, защото тя го карала да яде торта след всяко хранене. В началото Ченг Ю се радвал на сладкишите, но впоследствие самата дума "торта" го карала да се чувства зле. 31-годишният мъж от Бейджинг поискал да се разведе с жена си – Тиан Май – на 27 години и я заплашил, че наистина ще го направи ако тя не спре да го тъпче с торта.

 

3) Жената, която се развела със съпруга си, след като той довел майка си на медения месец

Всички семейства си имат проблеми, но обикновено те не започват още по време на медения месец. Такъв обаче е случаят на италианката Мариана, чийто съпруг завел майка си на сватбеното им пътешествие във Франция. Булката изобщо не била уведомена, че свекървата ѝ ще прекара ваканцията с тях, но тя просто се появила на летището в Рим и се качила на самолета с младоженците.

36-годишната Мариана прекарала три седмици във Франция, след което подала документите за развод, тъй като съпругът ѝ се държал като "емоционален придатък" на майка си.

4) Жената, която се развела със съпруга си, защото той не носел бельо

24-годишна румънка поискала развод, посочвайки като причина за това фактът, че мъжът ѝ упорито отказвал да носи бельо. Двамата били женени от една година. Преди сватбата жената не знаела за непоносимостта на мъжа към бельото. В началото тя не била много обезпокоена от този факт, но започнала да се дразни, когато други жени, запознати с това, че мъжът е без бельо, започвали да се взират в панталоните му. Пред съда мъжът заявил, че обича съпругата си и не иска да се развежда, но няма да започне да си облича бельо, просто защото то го кара да се чувства много некомфортно.

5) Мъжът, който решил да се разведе с жена си, защото тя искала твърде много секс

Отчаян турчин, който живее в Германия, потърсил помощ от полицията. Той искал органите на реда да го защитят от ненаситната му съпруга, която постоянно искала да правят секс. Пред полицейски участък в югозападна Германия мъжът се оплакал, че спял на дивана през последните четири години, за да избяга от набезите на съпругата си, с която са женени от 18 години и имат две деца.

Мъжът заявил, че не може да си почине, нито да ходи на работа във форма, защото съпругата му постоянно ходила във всекидневната, докато се опитвал да спи и настоявала той да изпълни съпружеските си задължения.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay