Ще бъдат заедно в добро, но преди всичко в лошо

Ще бъдат заедно в добро, но преди всичко в лошо

Ще бъдат заедно в добро, но преди всичко в лошо

След като стана ясно намерението на Принц Уилям и дългогодишната му приятелка Кейт Мидълтън да сключат брак, целият свят насочи вниманието към "втората Даяна" и нейния избраник със синя кръв.

 

Какво предстои да се случи, обаче? Вторият в реда за наследяване на британския трон и приятелката му ще бъдат заедно в добро, но преди всичко в лошо, предсказаха азиатски астролози.

 

След официалното съобщение за предстоящата им сватба през пролетта на 2011 г. в Лондон, астролози и майстори по Фън Шуй им предричат семеен път, обсипан с трудности, но същевременно не пропускат да отбележат, че двамата си подхождат.

 

"Двамата напълно си подхождат. Единият е роден през януари, другият – през лятото, те отлично се допълват", казва Йео Тинминг, един от най-известните в Хонконг майстори по Фън Шуй. Той обаче предвижда, че двамата ще имат много трудни периоди и, като цяло, бракът им няма да бъде безоблачен. Никой от астролозите не дава отгвовор на това доколко сериозни ще бъдат проблемите им. 

 

Друг хонконгски майстор Антъни Ченг прогнозира, че бракът на принц Уилям и Кейт ще свърши по същия начин като този на родителите му Чарлз и Даяна – с развод. "Двойката ще има тежки проблеми в продължение на десет години, докато принц Уилям стане на 39 години", казва Ченг, който е още по-песимистично настроен към съдбата на принца и предвижда, че той или ще се разведе, или ще претърпи тежък инцидент. 

 

"Ще се случи едно от двете. И ако стане жертва на инцидент, той ще бъде фатален за него", допълва Ченг. Според него Уилям "ще има и други любовни истории в живота си и лесно ще се влюбва в други жени", прогнозирайки по този начин трудни моменти за Кейт. "Единственият начин бракът им да продължи дълго, е тя да си затваря очите за всичко това", съветва известният майстор на Фън Шуй. 

 

Доказано е, че десетата година от брака е много тежка и повече от половината от разводите при двойките се случват именно в този период. Не на социологическите изследвания, обаче, се позовават астролозите. Сложни астрални и математически изчисления дават всички тези не особено приятни прогнози за кралското семейсвто.

 

Друг един момент, който е сред най-повратните в повечето семейства, е умишлено пропунат в прогнозите на астролозите - раждането на наследник. Според тях е твърде рано да се каже, но ако двамата имат дете, то по-скоро би скрепило брака им. Което пък ще е в противовес с повечето събития, следващи съвместния им живот.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.12.2010|11:23
Мисля си, че "звездите" едва ли ще навредят твърде много на брачната им прогноза :)))Но ще видим :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay