Бременна и съпругът й решават „Аборт или бебе?“ чрез анкета в интернет

Аборт или бебе - питай в нета

Семейна двойка от Минесота оставя на уеб-анкета най-голямото решение в живота си - дете или аборт.

Алиша и Пийт Арнолд твърдят, че тяхното действие е упражнение по демокрация. Те са на по 30 години, женени са от 10. За целта на онлайн допитването създават собствен сайт - birthornot.com. Там са публикували снимка от видеозон, според която Алиша в момента е в 17-та седмица от бременността си. Двамата планират да оставят анкетата до последния момент, в който тя може легално и здравословно да направи аборт и гарантират, че резултатът от вота ще бъде определящ фактор.

До момента 19% от гласувалите са се застъпили за аборт, срещу 81% за раждане.

 

Анкетата разпали страстите в Щатите, а и сред интернет потребителите изобщо и веднага се появи конкурентно допитване - "Трябва ли Алиша и Пийт да бъдат застреляни?"

Според критикуващите, има три варианта - или целият казус е нелеп опит за популярност на отегчена семейна двойка, мечтаеща за слава, или е крайно нестандартна кампания срещу абортите, или семейството действително е избрало този абсурден начин, по който да реши дали да се разрасне с още един член.

При всички положения обаче, е спорно дали на семейство, което държи случайни интернет потребители да решат желан ли е плодът на любовта им или не, може да се позволи да отглежда и възпитава дете.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay