Гола, с близнаци на ръце

Една майка на 42

Гола, с близнаци на ръце

Десет седмици след като даде живот на две сладки момченца, мама Селин Дион разкри пред френското списание GALA как се справя в новата си роля. 42-годишната певица и близнаците Еди и Нелсън вече се чувстват отлично заедно и се наслаждават на времето прекарано в хранене, смяна на пелени и четене на приказки.

Дион благодари сърдечно на майка си Тереза и сестра си Линда, които колкото и да й помагат, има неща, които само една майка може да прави за децата си. И тези неща са именно ежедневните грижи за малките мъже. "Искам да им се отдам на 200 или 300 процента", казва майката с усмивка ала Мона Лиза - тиха, смирена и щастлива.

"Когато и двамата решат, че са гладни, е трудно, защото ги кърмя. И с близнаци на ръце е голямо предизвикателство, колкото и опитна да си мисля, че съм", добавя Селин.

Канадката споделя, че след като роди на 23 октомври миналата година, е имала период на тотална липса на апетит, както и ужасна постродилна депресия. "Започнах постоянно да променям настроенията си и всички около мен забелязваха това - един ден съм на седмото небе от щастие, на следващия съм смъртно потисната...". Съвет към всички близки на току-що-осъществени мами: след толкова важна случка като даването на живот - майката има огромна нужда от емоционална подкрепа. Говорете с нея.

 

На Селин Дион й предстои завръщане на сцената, което е предвидено да се случи през март в Лас Вегас. Но за сега тя си дава време и не бърза с подготовката, защото смята, че спокойствието и хармоничното й майчинство е най-доброто, което може да даде освен на децата си, и на себе си и публиката, която вече я чака с нетърпение.

Въпреки емоционалната нестабилност, в първите месеци с бебетата певицата се чувства много красива, дори и без грим. "Това с разкрасяването и грима може да почака, правя го цял живот, сигурно и занапред ще продължа така - заради работата ми и сцената. В момента, обаче, ходя гола вкъщи, защото не се знае кой кога ще огладнее, а трябва да се реагира бързо", смее се Дион.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay