Вагинални тренировки зa секс богини

Упражненията на Кегел всеки ги знае. Напредналите имат още няколко тайни

Жените културистки не са особено секси - поне според обикновените хора, които не са луди на тема мускули. Наистина, телата на тези дами изглеждат божествено, но по-скоро напомнят за Аполон, отколкото за нежната Афродита. Има и други мацки обаче, които наблягат в тренировките си на една по-различна, по-"срамна" група мускули. А постигнатите умения ги превръщат в безспорни богини на любовта. Особено на чувствената любов.

Става въпрос за жените, които с постоянство упражняват интимните части от анатомията си. Те разбират, че в основата на добрия секс стои усещането, което мъжът получава вътре в нас, а не докато ни гледа външно. Благодарение на "интимния фитнес", можем да подарим много по-незабравими моменти, като освен това значително повишаваме и собствената си чувствителност. Увеличаваме шанса да се превърнем в онези бленувани същества, които редовно получават "пръскащи" и множествени оргазми. Да не говорим, че долуописаните тренировки помагат във войната срещу разтягането на вагината при раждане, както и за проблемите със задържането на урината.

Няма да изпадаме в теоретични, а в практически подробности, така че нека започваме.     

Упражненията на Кегел 
Те са най-популярни и със сигурност ще заздравят вагиналните ви мускули. И все пак, ако желанието ви е да се превърнете в истинска сексуална вълшебница, трябва да изберете поне още един метод, който да комбинирате с въпросните рутинни тренировки. И така, ето какво ни е посъветвал д-р Арнолд Кегел още през 1948 година:


- Започнете бавно да стягате мускулите около вагината и ануса си, като "всмуквате" навътре и нагоре.

- Старайте се да дишате равномерно по време на цялата тренировка, като леко издишате в моментите на най-силно пристягане на мускулите.

- Не ги отпускайте изведнъж, а позволете напрежението да се облекчи плавно.

- Можете да започнете с 10-15 повторения два пъти дневно. След няколко седмици би трябвало да сте увеличили на 60 повторения.

- Когато свикнете със свиването и отпускането на мускулите, опитайте да задържите 3 секунди в положението, в което сте стиснали максимално. След това бавно отпускайте в продължение на още толкова секунди. Постарайте се след време секундите да прераснат в десет.

- Редувайте бавното задържане с противоположния вариант - да стискате и отпускате мускулите много бързо, сякаш вагината пулсира.

- Можете да правите интимните си упражнения в различни позиции: докато седите, стоите, лежите или сте коленичили. Най-добре е да ги сменяте от време на време. Тренировката не е претенциозна и по отношение на мястото, където ще се извърши. Вероятно не го знаете, но много дами уплътняват по този начин минутите, прекарани в чакане по спирки, шофиране в задръствания или разсеяно зяпане към телевизора.

- Може би гореописаната гимнастика ви се вижда твърде лесна, но не се заблуждавайте. И не правете грешката да прекалявате с повторенията още от самото начало. Не ви трябва да разбирате какво означава "интимна мускулна треска".

- Ще забележите явни резултати след няколко седмици, може да отнеме дори два-три месеца. Но не се отказвайте! Ако искате да проверите дали контролът над мускулите "там долу" се е увеличил, можете да правите опити за спиране на струята по време на уриниране, без да притискате бедрата си едно в друго. 

Уред на Кегел
Някои жени твърдят, че упражненията, предписани от "доктор Ох Не Боли" нямат ефект. Това може да се дължи единствено на факта, че още в началото техният създател се е погрижил да изобрети и специален уред, който би трябвало да се ползва по време на предписаните от него тренировки. Без него резултатите няма да бъдат толкова поразителни. В наши дни устройството е доста подобрено и можете да си намерите подходящо за вас във всеки добре зареден секс магазин. Само не се стеснявайте! Неколкократно сме осъществявали дълготрайни посещения по тези места, за да ви докладваме как изглежда продуктовият асортимент. Така че от опит ви уверяваме - продавачките са изключително тактични и с удоволствие ще ви дадат чудодейни съвети.

Te ще ви обяснят и как точно да използвате уреда на Кегел, който се предлага в различни разновидности. Показали сме ви 3 от най-разпространените. Всеки от тези модели ще ви помогне не само да заздравите всички интимни мускули, но и да се научите да стягате само определени групи от тях. Така ще причинявате на любимия си уникалното удоволствие, което средновековните индийци са нарекли "доене на лингам" - последното е тантрическият термин за мъжки полов член.

Идеята на "доенето" е, че жената може да отведе партньора си в най-прекрасните светове на еякулацията, без никой от двамата да си мърда пръста. Единственото, което тренираната дама прави, е да поставя "лингам" в своята "йони" и да го манипулира само чрез вагиналните мускули. Освен всичко друго, повечето Кегелови уреди могат да се използват и като дилдо - за самозадоволяване или по време на секс.   

Вагинални тренировки зa секс богини

Нефритени вагинални яйца
Използвали са се за здраве и удоволствие в двора на древните китайски императори. Яйцата са пробити в горната част, за да може през тях да се промуши конец за зъби без восък или обикновен фин конец. Така заобленият предмет хем може да се изважда лесно от вагината, хем позволява да се поставят допълнителни тежести за по-напредналите в тренировките. Които протичат по следния начин:

- Търкайте нефритеното яйце между дланите си, галете с него ерогенните зони, докато не се отпуснете напълно и не усетите затопляне - както в самия предмет, така и между бедрата си. Ако все пак имате нужда, използвайте и лубрикант.

- Внимателно поставете яйцето във вагината, с широката част напред. За целта приложете нежни кръгообразни движения, докато не усетите, че си е намерило подходящ ъгъл в началото на влагалището. През цялото време дишайте бавно и дълбоко.

- След това започнете да "засмуквате" и изтласквате яйцето с помощта на интимните си мускули.

Тази на пръв поглед странна практика произлиза от отдавна изгубено даоистко изкуство, определяно в китайската култура като "вагинално кунг-фу". То предполагало жените да повдигат малки предмети с вагиналните си мускули, за да ги накарат да заякнат. Демек, в интимния фитнес нефритените яйца са еквивалент на познатите гирички за трениране на ръцете.

Вагинални тренировки зa секс богини

Вагинални конуси 
От снимката може и да ви заприличат на тампони, но всъщност са доста по-тежки и тренировките с тях наподобяват гореописаните "кунг-фу" упражнения с яйцата. Вагиналните конуси се продават по два начина: могат да представляват комплект с различни големини (съответно и с различно тегло), а другият вариант е да имат опция за развинтване по средата, което позволява във вътрешността на конуса да се поставят различни тежести. Представете си едни миниатюрни щангички и ще разберете какво имаме предвид. Ето и каква програма би ви изготвил професионалният инструктор по вагинален фитнес:

- Първоначалната цел е да задържите най-лекия конус във влагалището си за една минута. Правете го два пъти дневно.

- Постепенно увеличавайте времето на задържане, докато стигнете до цели 15 минути. След това постижение вече можете да смените конуса със следващия по тегло.

- Бъдете постоянни в ежедневните си тренировки. Поне до момента, в който вагиналните ви мускули ще могат да задържат най-тежкия конус от комплекта за 15 минути, по два пъти на ден.

Внимание! Трябва да се има предвид, че интимното "вдигане на тежести" не е препоръчително в следните състояния: бременност, претърпян в миналото аборт, възпаление на влагалището, вагинален пролапс, менструация, операция на таза през последните три месеца, сексуален контакт през последните два часа, психосексуални проблеми. Ако нямате подобни притеснения обаче, предложението не е за изпускане!

Топки Бен Уа
Известни още като "топчетата на гейшите", първоначално са били използвани с цел мъжът да изпитва по-голямо удоволствие по време на сексуалния акт. Скоро обаче станало ясно, че нежните половинки също имат изгода и сега предимно дамите си играят с Бен Уа. Най-разпространеният и модерен вариант на традиционните приспособления са онези от тях, които съдържат още едно топче, свободно подрънкващо във вътрешността на по-голямото такова. Инструкциите за употреба са следните:

- Минете през тоалетната, преди да започнете.

- Поставете топчетата едно по едно във влагалището. Най-лесно е, ако повдигнете единия си крак. Първоначално ще се чувствате странно "напълнени", но се свиква бързо - като с тампон. 

- Препоръчва се топчетата да се носят по няколко часа на ден.

- За да ги извадите, можете да подскочите или отново да повдигнете единия крак, след което да се изкашляте. Не се притеснявайте - няма начин Бен Уа да изчезне безследно някъде в тялото ви!

- Първия път е най-добре да ги използвате, когато сте вкъщи и без да извършвате сериозна физическа активност. След като свикнете с тях обаче, ще можете да се разхождате без проблеми.  

263 25
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 24.07.2012|07:35
Пробвай и ще разбереш ...
12
Не е посочен 23.07.2012|13:31
хахахаха,че то това си е чисто самозадоволяване,после след тренировка остава ли им изобщо желание за истински секс...
11
Не е посочен 21.07.2012|12:01
ЖЕЛАТЕЛНО Е ВСИЧКИ ДАМИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ТАЗИ БОЖЕСТВЕННА ТЕХНИКА. ИСТИНАТА Е ЧЕ ЗА МЪЖЕТЕ НАЙ-ВАЖНОТО И ТРАЙНО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ ОТ ЕДНА ЖЕНА Е ВСЪЩНОСТ СЕКСА!!! МИЛИ ДАМИ ВМЕСТО ДА СЕ ГРИМИРАТЕ И ДИГИЗИРАТЕ С РАЗНИ ДРЕШКИ ТРЕНИРАЙТЕ ВАГИНИТЕ СИ !!!
10
Не е посочен 20.07.2012|19:51
"За да ги извадите, можете да подскочите или отново да повдигнете единия крак, след което да се изкашляте. Не се притеснявайте - няма начин Бен Уа да изчезне безследно някъде в тялото ви!" Не ме притеснява, че може да изчезне в мен, а какво ще стане, ако взема, че кихна докато е в мен или ако се изкашлям... да не се разтъркаля изпод полата ми
9
Не е посочен 20.07.2012|15:31
Да, и на мен ми изглеждат доста брутални...
8
Не е посочен 20.07.2012|15:13
Все едно съм в Инквизицията и гледам уреди за мъчения!
7
Не е посочен 20.07.2012|14:42
това е като вдигане на тежести!
6
Не е посочен 20.07.2012|14:36
И аз така :Д как може да не знаем за това :Д
5
Не е посочен 20.07.2012|14:19
божее, нямах представа, че има толкова много консумативи, така да се каже
4
Не е посочен 20.07.2012|14:00
това става малко плашещо в един момент!
3
Не е посочен 20.07.2012|13:59
Адската статия....нямам думи :Д
2
Не е посочен 20.07.2012|13:33
Упражненията на Кегел съм ги пробвала, но тези с уредите не бих си и помислила даже.
1
Не е посочен 20.07.2012|13:00
чета и не вярвам на очите си:)доста фриволна статия,но съм сигурна,че ще бъде много полезна на доста жени,така че,дами,заемайте се сериозно за да се превърнете в креватни богини и то след много кратко време:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay