Ваканционен хороскоп

Небесните тела влизат в ролята на туристически агенти и ви насочват къде ще си прекарате най-добре с характерния за вашата зодията нрав

Ваканционен хороскоп

Представителите на някои зодии (Дева и Козирог, например) са твърде големи "планьори" и сигурно са измислили как да подредят лятната си отпуска още, докато са наблюдавали растежа на кокичетата в късната зима. Едва ли ще тръгнат тепърва да се съобразяват с астрологическите рецепти за дорбо прекарване, които ще им представим. Но поне могат да проверят дали са се ориентирали правилно.

Както и всички останали участници в 12-членния зоопарк, наречен "зодиак". Вижте каква ваканция ви препоръчват звездите, за да се чувствате максимално доволни, когато се завърнете на работното място. Ако досегашните ви планове се разминават с астралното мнение, доза спонтанност никога не е излишна!

За да ви стимулираме допълнително, сме илюстрирали свободните идеи със снимки от каталога на Free People за лято 2012 - креативните умове на марката бяха оформили представянето на модата си като забавен хороскоп и ние много го харесахме. Ако сте пропуснали да го видите, можете да сверите часовниците си тук. Тъкмо ще почерпите вдъхновение и относно дрешките, които да занесете на избраната дестинация.

Овен
Обичате да се впускате с рогата напред в авантюристични и необикновени ситуации, така че мързеливата почивка на плажа едва ли ще ви достави необходимата "овенска" доза адреналин. Астролозите ви препоръчват фото сафари в Африка, скално катерене или круиз по някоя екзотична река. Идеалните дестинации за последните две приключения са Непал и Виетнам, но ако не можете да си ги позволите, един поход в родните "високи сини планини" или "по Дунава" също ще свърши чудесна работа.

Ваканционен хороскопРечен круиз във Виетнам

Телец 
Представителите на втората рогата зодия са ясни. Няма море, няма планина - те могат да се чувстват прекрасно навсякъде, стига чревоугодничеството им да остане доволно от местната кухня. Настроението им пък се влияе от Венера, планетата на  креативността, чувството за привързаност и красотата. Съобразявайки се с всички тези особености, категорично смятаме, че идеалната почивка за Телеца може да се осъществи единствено в Тоскана.

Ваканционен хороскопВино и плодове в Тоскана, Италия

Близнаци
Вие се отегчавате толкова лесно! Хората трябва да се съобразяват с честите промени в настроенията ви, затова най-добре не тръгвайте с прекалено голяма компания. И задължително изберете дестинация, която ще ви предложи достатъчно разнообразни дейности, които да ви развличат. Разбира се, остров с възможност за гмуркане, сърфиране и екзотични разходки би бил най-добрият вариант. Но и всяка европейска столица, пълна със забележителности за през деня и енергичен нощен живот, също ще може да угоди на всички личности, събрани във вашето тяло.

Ваканционен хороскопОсвен всички останали чудеса на Париж, прекрасните кафенета също ще допълнят необходимата атмосфера, в която Близнаците ще се чувстват добре с разностранния си характер 

Рак
Единственото, от което имате нужда, за да се чувствате добре, е половинката ви и усещане за уют. Ако наоколо ви е шумно и се налага да прекарате ваканцията си твърде активно, изобщо няма да се усещате отпочинали след това. Идиличната картина, която звездите показват за вас, се състои от голямо спокойствие и малка вила на брега на някое живописно езеро. Водата носи душевен мир на вашата водна зодия.

Ваканционен хороскопРаците се нуждаят от такива места, за да се чувстват щастливи в черупката си

Лъв
"Големите котки" се нуждаят от много хора, сред които да блеснат със силата и гривата си. От тази гледна точка, на показаното горе място ще се чувстват като затворени в гардероб. Астролозите им препоръчват да изразходват свръхенергията си на възможно най-купонджийското място. Партитата и плажовете на Ибиса са най-добрият вариант, само внимавайте със забранените екстри, които предлагат! Все пак след това се предполага да се върнете заредени на работа, а не да реанимирате цял месец.

Ваканционен хороскопDJ парти в един от световноизвестните клубове на Ибиса

Дева
Изключително организирана зодия, която не може просто да сложи бански и кърпа в една чанта и да хване "last minute" полет към неочаквана дестинация. Не обича и да си губи безцелно времето, така че е добре лятната "почивка" да е измислена така, че наученото от нея да има практическо приложение след това. Например: обиколка по домовете на известни писатели в Лондон или пътуване, придружено от някакъв вид курс.

Ваканционен хороскопМузеят на Чарлз Дикенс в Англия

Везни
Както подсказват името и символът на знака ви, ваканцията трябва да бъде уравновесена. Да имате и спокойствие, и по-шумни забавления. И природа, и нощен живот. Класическият морски курорт си е напълно достатъчно решение за вас, пък сами изберете дали ви понасят кичът и музиката по българското черноморие, или предпочитате да разгледате чуждоземни оферти. Когато пристигнете на избраната дестинация, задължително се осведомете кои са най-интересните места за пазаруване. Везните сте от хората, на които шопингът наистина им действа освежаващо и релаксиращо.

Ваканционен хороскопМного хора се страхуват от атентати и не биха се запътили към Израел, но ако не сте от тях, Тел Авив може да предложи всичко, от което се нуждае Везната

Скорпион
Родените под този знак не жилят с отрова. Напротив, ако се осмелите да се доближите достатъчно до душевността им, ще научите куп интересни места. Скорпионите са много интелигентни и жадуват постоянно да обогатяват културата си, така че подходящото място за тях задължително трябва да е непознато, екзотично, да има история и не всеки да е запознат с нея. Карибските острови, особено Куба, са чудесна идея - пожелаваме ви да имате и възможност да я осъществите!

Ваканционен хороскопВ град като Хавана, никой не би могъл да скучае

Стрелец
Ако искате да уцелите право в целта перфектната дестинация за вашата лятна ваканция, забравете за стандартните и организирани екскурзии на приятелите си. Вие имате нужда от открити пространства и от възможността да изследвате местата на своя глава. Искрено ви желаем приключение или в Мачу Пикчу, или в някой полуразрушен комплекс на маите. Но тъй като това не е лесно осъществимо, руините на по-близки до нас градове също ще ви доставят подходящото удоволствие.

Ваканционен хороскопЗавещанието на инките в Перу

Козирог
Тръгнало с рогата напред, вироглавото "козле" ще иска да бъде водач на групата в екстремно пътешествие. Оставете го да изпълни желанието си, в противен случай можете да му съсипете цялото прекарване. Козирозите са видимо увлечени по старата история, така че известните чудеса от миналото, като пирамидите в Египет (а и останалите видове пирамиди) ще им бъдат особено интересни. И никакви климатични условия няма да намалят ентусиазма им!

Ваканционен хороскопКозирогът не е камила, но пък има един лаф, според който е магаре, така че никакви трудности няма да го спрат да извърви предварително начертания си маршрут

Водолей
За добро или зло, вие определено попадате в категорията на "чудаците" и сте склонни да се заврете на всяко едно място, което стои встрани от популярните туристически дестинации. Ако има определен зодиакален знак, способен да оцени по достойнство еко пътуване в Аляска или Бразилия, то това е именно вашият. Пък и дори никой познат да не се съгласи да ви последва, бързо ще завържете нови приятелства в крачка.

Ваканционен хороскопАляска ви зове, Водолеи!

Риби
Звездите отдавна си шушукат, че вашата зодия е най-духовно ориентираната, така че едва ли ще се чувствате в свои води на някое силно комерсиализирано място. Водете се от вродената си интуиция и търсете заредени със спиритуализъм дестинации. Разбира се, Азия (особено Индия) е най-благодатният континент за целта. Там ще можете да се отпуснете, да размишлявате на спокойствие и да се потопите в нови философски и религиозни доктрини.

Ваканционен хороскоп

Това беше астралният каталог с местата, на които вашата зодия ще се чувства най-добре през почивката. Разбира се, неподходящата компания винаги може да провали настроението и на най-прекрасната дестинация. И обратното. Затова, преди да вземете Сульо и Пульо "за суха храна", хвърлете един преценяващ поглед на благоприятните взаимоотношения според общите зодиакални характеристики на jenite.bg. Информацията е представена тук.

33 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 30.07.2012|17:14
Да де ама ни пращат в Аляска а не Бразилия;)) ама айде ще се жертвам, само да се махана! ;)) ще те взема и тебе! ;))
5
Не е посочен 30.07.2012|17:01
Наистина! :) Значи сме двете:)
4
Не е посочен 30.07.2012|17:00
Ааа точно сега не ми се ходи до Аляска, но определено ще го имам предвид;)
3
Не е посочен 24.07.2012|09:49
браво,много добро попадение!улучили сте точно и характера и мястото,което би било най-подходящо!
2
Не е посочен 23.07.2012|15:01
Хаха, удивително попадение! Не знам дали е случайно, но и моята детска мечта бе Аляска, която ми се удаде случай да посетя като замина на студентска пригада - необикновено място.
1
Не е посочен 23.07.2012|13:28
Еее, не е честно - и аз искам като Водолея в Бразилия, а не в музея на Дикенс;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay