Вашият хороскоп за януари 2018 г.

Вашият хороскоп за януари 2018 г.

Сега, като празниците свършиха, всички сме готови да се потопим в новата година. Ето какво ни очаква през първия месец на 2018 г. 

Овен

Ще стартирате месеца с хипер-фокус, за да постигнете целите си в кариерата. Знаете какво искате от работата през 2018 г. и сте на прав път, за да го получите. Просто не забравяйте да се уверите, че наистина се наслаждавате на това, което правите. Ако не сте, в крайна сметка ще ви настигне. И не забравяйте да се отдръпнете и да отделяте някакво време за забавление. Планирайте да се срещнете с приятелите си след  стресиращата работа или да организирате някакво пътуване. Ще ви остави усещане за освежаване и готовност за справяне с това, което следва.

Телец

Сега е моментът да осмислите какво вършите по време на работа и какво трябва да предприемете. Готови ли сте за нова работа? Просто се уверете, че имате всички квалификации, от които се нуждаете, за да направите своите мечти реалност. Ако не, сега е времето да започнете нов курс или обучение, за да ви помогне да стигнете там, където искате. Към края на месеца ще се почувствате хипер фокусирани и най-накрая ще получите признание за цялата си упорита работа. Този месец ще започнете да забелязвате, че вашите приятели се интегрират повече в ежедневието ви. Може би вашият най-близък приятел ще се премести в сградата ви или ще се сприятелите с някой нов човек. 

Близнаци

Има много отговорности, които непрекъснато се натрупват по време на работа. Ако се чувствате зашеметени и недостатъчно платени, сега е моментът да опитате да разберете какво правят другите хора в подобни ситуации. И ако знаете, че правите по-малко от вашите колеги, е време да се поправите. Венера, планетата на взаимоотношенията, се премества във "Водолей" към средата на месеца, което ви кара да се позабавлявате по някое време с вашите момичета. Планирайте екскурзия. Не се страхувайте да разговаряте с близките си, когато най-накрая се срещате, и насърчавайте приятелите си да правят същото - слушайки се един друг, ще ви даде изцяло нова перспектива за живота.

Рак

Приятелите ви очакват много от вас, раци, и обикновено остават доволни. Но приятелството се основава на даването и вземането, а ако имате някой, който винаги иска вашето време, говорете. Също така ще се окажете със сериозно желание да излезете от зоната си на комфорт и да направите нещо, което хората никога не са очаквали от вас.  На работното място, ще започнете да се чудите дали е време да направите ход. Колко ви харесва това, което правите? Само вие знаете отговора.

Лъв 

Празниците ви разсеяха много, но през този месец трябва да се върнете към рутината си, за да бъдете успешни. Ще започнете новата година с редовни тренировки и бързо ще влезете пак във форма. Всички ви се възхищават за волята и постоянството и това няма да се промени. Никога не се отказвате, докато не получите това, което искате. Ще бъдете изцяло фокусирани върху целите си, но не забравяйте да бъдете сред хора и да се забавлявате. Обърнете внимание и на любовния си живот. 

Дева

Разбира се, работата никога няма да е толкова забавна, колкото излизането, ходенето на партита или почти всичко друго, за което можете да се сетите. Но това не означава, че не можете да се забавлявате малко, докато сте там. Вселената е на ваша страна и ще направи работата ви доста по-забавна през този месец. Ще откриете, че се мъчите да постигнете равновесие между работата и живота, но не забравяйте да отделите време и за вас самите. Вие заслужавате почивка, в края на краищата.

Везни

Напоследък обръщате много внимание на работата си, Везни, но защо? Какво наистина е в основата на това? Може би сте раздразнени, след като разбирате, че вашият колега взима повече от вас, въпреки че сте на същото ниво или сте готови за промяна? Каквото и да е, важно е да разберете какво се случва, преди да предприемете действия. Януари също е подходящ месец, за да отделите малко време и енергия за приятелите си, независимо дали са стари или нови. Ще бъдете изненадани колко добре ви кара да се чувствате, когато създавате още по-силна връзка.

Скорпион
Ще бъдете изключително уверени през този месец, благодарение на Юпитер, тъй като планетата е във вашия знак. Ще се чувствате така, сякаш можете да се справите с всичко и всеки и сякаш ще бъдете забелязани от правилните хора. И ще бъдете прави за всичко това. Не се страхувайте да казвате какво искате и да говорите с по-висшестоящи. Приятелите също ще забележат вашата увереност и ще идват при вас за съвети. Имате много мъдрост, която можете да споделите.
Стрелец
Този месец ще почувствате голям тласък, за да инвестирате в себе си. Този месец е подходящ за започване на нова работа, започване на нов спорт, някакъв курс или дори собствен бизнес. Все пак трябва да бъдете наясно със своя бюджет, какво и колко можете да си позволите, за да не си изиграете лоша шега сами на себе си. Можете да си позволите малко почивка в единия от уикендите, за да съберете малко енергия и да се върнете с нови, свежи идеи. 
Козирог
Марс, планетата на действията, е във вашия дом на приятелство този месец, правейки го подходящо време да положите усилия за вашите приятели. Сега е време да поканите най-близките си приятели за интимна вечеря или да планирате уикенд бягство с момичетата - в крайна сметка ще бъдете много по-близо. Към края на месеца ще откриете добър поток във взаимоотношенията си с други хора, в живота и на работното място. Ще се срещнете с всички и ще имате лесен отговор с практически всички, с които влизате в контакт. Това може да доведе до по-големи и по-добри неща.
Водолей
Празниците са доста изтощителни и ще пожелаете сериозно време за почивка в началото на януари. Отделете известно време за почивка и размисъл, за да подредите нещата и да разберете какво наистина искате в Новата година. Венера, планетата на любовта и парите, идва в знака на 17-и и ви носи страхотна енергия. Не се изненадвайте, ако спечелите безплатно кафе или получите сериозна отстъпка в любимия си магазин - малки подаръци от вселената. Ще се почувствате супер щастливи и силно мотивирани.
Риби 
"Не" е силна дума, Риби, и този месец ще се чувствате добре, ако я използвате. Хората обичат да изискват вашето време, но не можете да се разкъсате и да угодите на всички. Този месец ще започнете да мислите за подобряване на уменията си на работа. Нов курс или тренировъчна сесия може да изглежда невероятно в резюмето ви. Също така ще откриете, че си мечтаете за готино пътуване с приятелите си. Започнете да правите планове сега - ще създадете преживяване, което няма да забравите.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay