Везни, 2018 ще бъде годината, в която ще получите всичко, което искате

Везни, 2018 ще бъде годината, в която ще получите всичко, което искате

Сега е идеалният момент за Везните да отпразнуват новото начало на годината, като същевременно отразява колко далеч те са отишли. Изминалата година е била вихрушка и е време да помислим за начини да живеем умно и спокойно. Това е годината, в която трябва да се сложи край на отлагането и небрежното бързане, докато се фокусираме върху щастието, спокойствието и забавлението по неочаквани начини. Ще се научите да оценявате най-любимите си приятели повече от всякога, докато се научавате бавно да приемате нови хора в живота си. Ето как ще изиграете годината си, Везни:

Работа

Запомнете: имате правото да правите пари и да правите това, което обичате. Ако се чувствате заседнали в работата, говорете с шефа си за начини да развиете и разширяване на ролята ви. Вашите способности за решаване на проблеми са специални и трябва да сте някъде, където ще бъдете много ценени. Ако преживявате нещата ден за ден и живеете за уикендите, може би е време да изследвате нови възможности за кариера.

Любов

Всеки емоционален багаж, който носите от предишен опит, ще изключи потенциалните партньори. Освободете се бавно от този опит, като позволите на нови и креативни хора да влязат във вашия любовен живот. Позволете на вашите приятели да ви уредят срещи и не се страхувайте да се приближите до този сладък непознат. Ще се нуждаете от нови и освежаващи енергии, така че започнете да давате на хората повече шансове!

Здраве

Вашето психическо здраве вероятно ще е от полза за вашите най-натоварени дни. Отделете известно време през уикенда, за да подредите внимателно вашата седмица, включително храненията, тренировките и програмата за сън. Оставете малко място за корекции през цялата седмица, така че да не се чувствате ограничени в календара - да намерите своето перфектно съчетание на планиране напред и навлизане с потока.

Организация

Почистването на гардероба ви може да ви накара да се почувствате свободни, но отделете време да подредите грижливо гардероба си. Вероятно ще съжалявате за това, да се отървете от любимите си неща или от джинсите, които не можете да намерите никъде. Отделете един ден за внимателно преглеждане, даряване и организиране на любимите си дрехи и аксесоари и със сигурност ще получите вдъхновение за нови тоалети.

Романтика

Време е да увеличите запознанствата си - което означава, че ще престанете да се занимавате с досадни партньори и несполучливи връзки. Превърнете лошите си срещи в забавни уроци, като споделите преживяванията си с близки и приятели (нещо, което Везните обикновено избягват). Вие ще се почувствате по-малко сами и ще получите някакви любезни любовни съвети и познания, които ще ви накарат да се почувствате още по-уверени. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay