Вижте кои актьори ще озвучават Колите 3

Анимацията Колите 3 ще влезе в кината с мръсна газ на 2D и 3D на 16 юни.

Вижте кои актьори ще озвучават Колите 3

Двама от актьорите в най-хитовия български сериал днес – "Откраднат живот”, отново си партнират. Този път обаче Дария Симеонова и Стоян Алексиев застават зад микрофона, като дават гласовете си на герои в една от най-чаканите анимации това лято – Колите 3, която ще влезе в кината с мръсна газ на 2D и 3D на 16 юни.

Младата и талантлива Дария Симеонова е позната на зрителите като Наталия – PR в МБАЛ "Свети Кирил” в "Откраднат живот". Въпреки крехката си възраст, красивата актриса има зад гърба си редица роли в театъра и киното, сред които кинохита "XIª” и постановките "Антигона", "Тирамису", "Нощта на 16-и януари" и др. Дария има две номинации за ИКАР – през 2014 г. за главна женска роля за Камий в "Презрението" и през 2015 г. за поддържаща женска роля за Хор в "Антигона", както и номинация за Аскеер през 2015 г. за изгряваща звезда в постановката "Антигона". В "Колите 3" талантливата актриса прави своя дебют зад микрофона и дава гласа си на Круз Рамирес – новия треньор на Маккуин Светкавицата, чиято задача е да подготви шампиона за новите предизвикателства на младото поколение.

Стоян Алексиев е сред доайените на българското кино и театър. Най-актуалната му роля е в сериала на Нова Телевизия "Откраднат живот", където влиза в образа на главния герой професор Иван Генадиев. Освен впечатляващия брой кино роли и театрални превъплъщения, Стоян Алексиев е бил директор на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" във Варна, а едни от най-култовите анимационни герои говорят с неговия глас на български. Част от ролите му в киното са в десетки италиански, английски, руски и американски продукции. Сред родните заглавия, в които взима участие, са класиките "Вчера", "Време разделно" и "Комбина", шедьовърът на Рангел Вълчанов "За къде пътувате", който влиза в специалната селекция на кинофестивала в Кан в категория "Особен поглед", претендентът за "Оскар" "Пътят към Коста дел Маресме", "Куршум за рая" на Сергей Комитски, "Бай Ганьо пътува из Европа" на Иван Ничев и много други. На театралната сцена той може да бъде видян в представления като "Идеалният мъж", "Каквато ти ме искаше", "На ръба", "Вишнева градина", "Полет над кукувиче гнездо", "Хъшове", "Някъде в този живот или да си паркираш колата в двора на Харвард", "Да се провреш под дъгата" и "Дългият път на деня към нощта". Гласът на Стоян Алексиев е познат на малки и големи, тъй като той вдъхва живот на български на Пух в поредицата "Шрек" и "Котаракът в чизми", Гру във филмите с миньоните "Аз, проклетникът" и Луиджи в трите части на "Колите". Именно в тази роля ще го чуем отново в "Колите 3" от 16 юни в кината на 2D и 3D.

За поредицата: Първите две части – Колите и Колите 2 са донесли на своите създатели общ бокс офис от над $1 милиард, като в България все още държи челно място в сърцата на малки и големи, радвайки се на огромна популярност. Първата част печели Златен глобус за най-добър анимационен филм, както и две награди Ани за най-добра анимация и най-добър саундтрак на анимация. При композитора Ранди Нюман отива Грами за най-добра песен в анимационен филм, телевизия или друга медия (Our Town). Колите получава и номинация за Оскар за най-добър анимационен филм, както и за оригинална песен към анимация. Колите 2 има номинация за Златен глобус за най-добра анимация.

 

Тук можете да видите трейлъра на филма:

 

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay