Виното, което подхожда на характера ви според зодията

Разберете кое е то!

Виното, което подхожда на характера ви според зодията

Трябва да си признаем, че ние, жените, редовно следим хороскопа си и какво прогнозира той за ден, седмица и дори за година напред. Не можем да знаем дали наистина съдбата е написана на звездите, но има едно нещо, на което винаги можем да разчитаме - виното

Колегите от FoodPanda са подбрали най-подходящите вина според зодиакалния знак. Следващият път, когато се съберете с приятелки, можете да изберете виното според зодията си.

Виното, което подхожда на характера ви според зодията

Овните са смели и обичат да правят нови неща. Точно заради това, всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.

Телците имат вкус и обичат да водят изискан начин на живот. На тях им отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света - френското вино Пино Ноар.

Представителите на зодия Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойствената си личност на тях най-добре подхожда вино от сорт грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между киселинност и цитрусови нотки.

Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност като него, със силна воля, отива най-младото от всички вина - Риоха. То се допълва с куп различни храни, което пък прави раците още по-щастливи.

Лъвовете, като истински царе, са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, най-подходящото вино за тях е Божоле.

Девите са здраво стъпили на земята и искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение, е перфектното вино за тях.

Виното, което подхожда на характера ви според зодията

Везните живеят в баланс и обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

Представителите на зодия Скорпион не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща за тях.

Огнените Стрелци винаги гледат мащабно и отвисоко на живота. Известни със своите изключителни познания към алкохолните напитки, червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци.

Козирозите работят усърдно и са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

Свободолюбивят Водолей е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей и това ви звучи нестандартно, то това вино е точно за вас.

Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески настроени и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.

Източник/БГНЕС

3 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay