Връзка между представители на една и съща зодия

Имат ли бъдеще тези връзки?

Връзка между представители на една и съща зодия

Чудите се дали сте съвместими с някой, който е същата зодия като вас? Нека разберем...

Да бъдете с човек, който е същата зодия като вас, може да бъде или рай или ад. Въпреки че сте еднакви, ще виждате някои от най-добрите и от най-лошите си качества в партньора си. Зависи от вас дали ще си паснете или  ще се разделите с гръм и трясък. 

Овен-Овен

Когато два огнени знака се срещнат, обикновено се получава експлозия. Овните обикновено са несъвместими, защото всеки върви с главата напред и не се отказва. Представителите на тази зодия за доста импулсивни и затова е трудно връзката да потръгне. 

Телец-Телец

Телците в повечето случаи са съвместими. Телец е земен знак и представителите на тази зодия са уравновесени, но когато има някакъв проблем, той със сигурност е сериозен. 

Близнаци-Близнаци

Флиртът между близнаци е изпълнен със страст, приключения и разговори. Ако обаче ги дели голямо разстояние, тази връзка е обречена. Ако не са силно свързани, те се отдалечават един от друг и се отегчават взаимно. 

Рак-Рак

Връзката между Раци може да е успешна само ако и двамата осъзнават, че остреща стои чувствителен човек, с който трябва  да се съобразяват. Тези връзки обикновено свършват с раздяла. 

Лъв-Лъв

Лъвовете не са особено съвместими, защото и двамата партньори искат да доминират във връзката и да бъдат лидери. Равенството е чуждо понятие за представителите на тази зодия. 

Дева- Дева

Връзките между Деви са едни от най-сполучливите. Всеки има големи очаквания за другия. Понякога това води до спречквания, но в повечето случаи партньорите си помагат взаимно и стават по-добри хора. 

Везни-Везни

Връзката между Везни може да се получи само ако партньорите се научат да губят. Типично е за представителите на Везни да търсят хармонията, но понякога се заяждат повече от необходимото. 

Скорпион-Скорпион

Въпреки че е трудно да се харесат, ако това се случи връзката се състои от постоянни скандали и караници. Дори по някакъв начин да се разберат, връзките между Скорпиони не са от успешните. 

Стрелец-Стрелец

Трудно може да се получи стабилна връзка между Стрелци, защото са прекалено мнителни, постоянно мислят, че партньорът им ги лъже. Ако всеки повярва на другия, има шанс нещата да потръгнат. 

Козирог-Козирог

Връзката между Козирози може да продължи много дълго време, стига и двамата да осъзнават, че половинката им има личен живот и да го уважават. Ако се уважават, са способни да изградят много стабилна връзка. 

Водолей-Водолей

Водолеите са склонни да насърчават партньора си да се занимава с всякакви неща, но резултатът не винаги е  добър. Ако се научат да овладяват проблемите си, е възможно отношенията им да са нормални. 

Риби-Риби

На пръв поглед, връзката между Риби изглежда стабилна и те изглеждат много съвместими, но реалността не е точно такава. Рибите са склонни да правят големи планове, но не винаги ги осъществяват и това вреди на отношенията помежду им.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay