Дрейк за любовта и отношенията с Риана

Противно на общоприетото схващане, Дрейк не е имал много връзки. Докато артистът обича да бъде във връзка (и рапира за миналите отношения), той е доста доволен от живота си, който според него се състои от "среща с четири или пет жени" наведнъж, за да намери наистина перфектната.

Въпреки че рапърът обикновено разкрива подробности за любовния си живот чрез песните си, той от време на време говори за него и направи точно това в интервю през юли с Боби Алтхоф. По време на интервюто Дрейк каза на Алтоф, че ще се ожени за неизвестна личност, защото знаменитостите "не са толкова интригуващи". 

Той също така сподели защо все още не се е задомил. 

"Истината? Не знам, не мисля, че мога да предложа на някого това, което би търсил в момента", каза той. "Само последователност, мисля, че животът ми... работата ми е мой приоритет. Така че тогава не бих искал да не мога да дам своя принос като партньор." 

По-късно в интервюто рапърът допълни, че смята, че ще "разочарова някого" в сериозна връзка, но добави, че когато става въпрос за идеалната му половинка, той търси някоя по-зряла жена.

Това интервю не беше първият път, в който Дрейк разкрива мислите си относно запознанствата и романтиката. През 2022 г. той нямаше "абсолютно никакъв филтър", докато говореше за възгледите си за връзките и брака по време на фалшиво интервю с Хауърд Стърн, което беше част от промоцията за неговия съвместен албум "Her Loss" с 21 Savage. На 2 ноември 2022 г. Дрейк сподели клип от интервюто в Instagram и в него разкри дали някога би могъл да се установи с една жена. 

"Сигурен съм, че бих могъл", каза рапърът. "Когато всичко това бъде казано и направено за нас, пристрастяването към работата, успеха и движението напред приключи, чувствам, че всички ще имаме нужда от нещо истинско... Надявам се, че ще намеря някого."

През 2013 г. Дрейк даде малко повече представа за любовния си живот. По време на участие в "Шоуто на Елън Дедженеръс " той потвърди, че ходи на много срещи . 

"Не ми се обаждат след първата среща!", засмя се той, след като потвърди, че слуховете за връзката около него и Тайра Банкс по това време са били точно това - слухове. Същото важи и за Кат Денингс: "Излязохме на вечеря, но това беше".

Истинските фенове на певеца знаят, че той прекара близо десетилетие, опитвайки се да ухажва Риана преди тя да започне да се среща с A$AP Rocky и да роди първото си дете от него. През 2018 г. Дрейк покани Хайди Клум на среща и тя му върза тенекия.

"Съжалявам, Дрейк. Отлагаш, губиш. Знаеш ли какво имам предвид? Той всъщност закъсня с цяла седмица", каза Клум на Елън Дедженеръс за срещата със сегашния си съпруг, Том Каулиц, дни преди Дрейк да се осмели да я покани.

Ето малко подробности за отношенията му с Рияна:

Двамата си сътрудничиха през началото на 2010-те години, предизвиквайки слухове за романтикамежду тях. През 2013 г. Дрейк потвърди в "Шоуто на Елън Дедженеръс", че са споделили романтичен "момент", добавяйки, че "винаги ще има любов и подкрепа за нея".

През 2016 г. двойката издаде своя хит "Work", изпълнявайки заедно на няколко награди. Тогава се проведоха и наградите VMA . 

"Изслушването на тази реч беше може би най-неудобната част", ​​каза Риана пред Vogue през 2018 г. за речта на водещия, произнесена от Дрейк, в която той провъзгласи вечната си любов към нея по националната телевизия. Две години по-късно Риана разкри, че тя и Дрейк не са били приятели, но не са били и врагове. "Това е каквото е", пошегува се тя. Двамата обаче изглеждат в добри отношения през последните години.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay