Защо Дженифър Анистън не смята разводите си за провал?

Прекратявеането на разбита връзка е достатъчно трудно, но когато общественият натиск се добави към сместа, може да ни се стори почти невъзможно - освен ако случайно не сте Дженифър Анистън. Актрисата, продуцент и режисьор говори за двата си силно обсъждани брака и развода пред Elle  през 2018 г., разкривайки, че въпреки това, което таблоидите казват за това, тя не ги смята за провал.

Първо, нека се пренесем назад във времето до 2000 г.: началото на новия век и на звездната двойка - Дженифър Анистън и колегата ѝ актьор Брад Пит. Въпреки че Анистън веднъж разказа за неоспоримата  химия с актьора от "Боен клуб", двойката се раздели окончателно през 2005 г. Шест години по-късно Анистън започна връзка с актьора и режисьор Джъстин Теру и двамата в крайна сметка се ожениха през 2015 г. 

Но през 2023 г. Анистън отново се оказва необвързана. Но както тя каза пред Elle, в крайна сметка браковете са били успешни, а не провалени.

Анистън винаги избира щастието

Откакто се превърна в известно име през 90-те като Рейчъл Грийн в "Приятели", любовният живот на Дженифър Анистън е популярна тема на разговор. Докато много таблоиди се опитваха да опишат Анистън като жена, която не може да накара браковете си да проработят, актрисата каза пред Elle, че не съжалява.

"Не чувствам празнота", обяснява тя. "Браковете ми са били много успешни, според моето лично мнение. И когато стигнаха до своя край, това беше избор, който беше направен, защото ние избрахме да бъдем щастливи, а понякога щастието не съществуваше в рамките на това споразумение. В края на краищата това е нашият единствен живот и не бих останала във връзка от страх да не остана сам."

В крайна сметка Анистън твърди, че когато е положена правилната работа в една връзка и тя все още не работи, най-доброто нещо, което всяка страна може да направи, е да го приеме и да продължи напред, както за себе си, така и за другия човек. Разбира се, тези видове непредубедени разкрития отнемат време. На Анистън ѝ бяха нужни близо две десетилетия, за да преживее развода си с Брад Пит, но когато най-накрая го направи, тя показа, че е самоуверена жена, която вярва в избора си.

По същия начин, слухове относно това дали Анистън и Джъстин Теру са се оженили законно, бяха надвиснали над втория брак на актрисата, след като TMZ съобщи, че не може да намери брачното свидетелство на двойката. Независимо какво всъщност се е случило зад затворени врати, Анистън запзва добрите си отношения с Пит и Теру и до днес. Тя споделя, че намира целия този фокус върху любовния ѝ живот за омаловажаване на другите ѝ постижения. 

Анистън сподели пред Elle, че онези, които са обсебени от връзките ѝ, пренебрегват всичко, в което е успяла и създала. "Това е единственото нещо, за което да ме сочат с пръст." Но с нетна стойност, оценена на 320 милиона долара и списък с бивши, които все още я възхваляват, е ясно, че Анистън е всичко друго, но не и провал.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay