Любовната история на Франки Мюниц и Пейдж Прайс

Любовната история на Франки Мюниц и Пейдж Прайс
https://www.instagram.com/frankiemuniz4/

Пейдж Прайс никога не си е представяла, че мъжът, за когото в крайна сметка ще се омъжи, някога е бил голяма телевизионна звезда. 

"Понякога реалността има склонността да надхвърля мечтите ви и наистина да ви изненада", споделя тя за сегашния си съпруг Франки Мюниц в Instagram.  

В един съдбоносен ден тя се влюбва в звездата от "Малкълм" в момент, когато той излиза от светлината на прожекторите и започва нова кариера като професионален шофьор на състезателна кола.

"Ти ме учиш всеки ден, правиш ми комплименти, когато съм най-зле и ме тласкаш през ръба, но си там, за да ме вдигнеш, когато започна да показвам признаци на падане", написа Прайс в публикация.

Когато актьорът я представи за първи път на света, всички искаха да знаят всичко за жената, пленила сърцето на бившата детска звезда. Ето по-отблизо любовната история на Франки Мюниц и Пейдж Прайс.

Те обявиха връзката си в Instagram още през 2016 г.

Веднага след като Пейдж Прайс се появи на стената на Франки в Instagram през 2016 г., феновете не останаха безразлични. В публикацията си актьорът от "Малкълм" я сравняваше с едно от седемте природни чудеса на света, което направи очевидно за зрителите, че нещата са сериозни. Под снимка, на която се наслаждават на монументална забележителност, той написа: "Тя е по-велика от Големия каньон".

Предложението

Има едно специално място, което Прайс винаги е искала да изживее от години: "Винаги съм искала да отида да видя издигане на фенери", споделя тя на уебсайта си.

През 2018 г. Муниц решава да я заведе да види точно това. Той купува билети шест месеца предварително и пред всички свои близки хора той зададе най-важния въпрос на Прайс на 18 ноември 2018 г. Оказва се, че моментът за това предложение не е бил планиран първоначално. Всъщност актьорът искал да го направи по време на пътуването им до Франция по-рано същата година, но изчакал да се върнат у дома за големия момент.

Паниранет на сватбата само за 10 дни

Що се отнася до планирането на големия ден, Франки Мюниц и Пейдж Прайс искали да го направят семпъл. Те имали планове да приемат своите приятели и семейства в собствения си дом за сватба в задния двор и да запазят списъка си с гости ограничен до под 50 души. Въпреки това, когато строителството на дома им не се оказал точно както са планирали, те трябвало е да импровизират в последния момент, за да спазят сватбения си ден на 21 февруари 2020 г. по график.

Само 10 дни преди големия ден Мюниц се обадил в местна галерия в Аризона, за да види дали могат да сключат брак там. За щастие те имали свободна дата за сватбата и били повече от щастливи да приемат двойката. В крайна сметка техният сватбен екип направил всичко възможно. 

"Наистина е невероятно какво ще ви осигури добър екип с наистина талантливи хора", добавя Прайс.

Те прекарват медения си месец в благотворителна дейност

"Франки и аз прекарахме медения си месец през октомври в Пуерто Рико с организация с нестопанска цел", сподели Прайс в Instagram. 

Техният меден месец също не е първият път, когато тези двамата посвещават времето си да помагат на другите. След като обявиха връзката си пред света през 2016 г., Прайс и Муниц заявиха, че ще работят заедно със Starkey Hearing Foundation, за да помогнат на хората по света да получат достъп до слухови апарати. 

"Това е една от многото фондации, от които съм изключително горд, че съм част от години и много други предстоят!" каза Мюниц на последователите си в Instagram.

Те живеят в Аризона

"Преместих се тук, защото обичам това, което има тук. Просто обичам това, което се случва във Финикс и Скотсдейл", казва актцорът пред The ​​Arizona Republic.

В свободното си време двойката обича да подкрепя своите местни спортни отбори по хокей, бейзбол, футбол и баскетбол. Те също обичат да пазаруват на местно ниво и да се наслаждават на специализирани ресторанти в района.

Те имат син

През 2020 г., двамата разбраха, че очакват бебе. На фона на глобалната пандемия от коронавирус те празнуваха, като обявиха новините си онлайн и прекараха време със семейството си по време на виртуално разкриване на пола. В онлайн видеото те разрязват торта с вкус на ванилия, за да разкрият, че очакват момченце.

В началото на 2021 г. Мюниц използва Instagram, за да представи своя си син Mauz Mosley Muniz на света.  

 "Това беше моментът, в който животът ми се промени завинаги.", споделя той. 

Съпругата му е тази, която го насърчава да се върне в телевизията

Когато Франки Мюниц получава обаждане с молба да участва в чисто нов сезон на "The Surreal Life", той не е сигурен как да отговори. Той току-що  станал баща и не се чувства готов да снима.

Това обаче се оказва точната причина Прайс да насърчи съпруга си да се върне в риалити телевизията. 

 "Тя е тази, която наистина някак си ме тласна, казвайки от рода на "Мисля, че това ще е добре за теб да излезеш и да направиш нещо, което е извън зоната ти на комфорт." , казв Мюуниц по време на интервю за E! Новини.

Те правят всичко заедно

Дори след като продават специализирания си магазин за зехтин, Франки Мюниц и Пейдж Прайс все още искат да прекарват по-голямата част от времето си заедно. Двамата не само са си сътрудничили в многобройни партньорства през годините, но също така са споделяли време заедно на големия екран. През 2018 г. Прайс и съпругът ѝ получиха роли във филма "Черната струна" и се надяват да продължат да работят заедно в развлекателната индустрия в бъдеще. Прайс обяви в Instagram, че дори е започнала да пише първия си сценарий за потенциален телевизионен сериал, наречен "Frontier Town", в който би се радвала Мюниц да участва един ден. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay