С какво връзката на Джей Ло и Бен Афлек е по-различна от преди?

Ако е писано да бъде, ще бъде – завещание, перфектно обобщено от любовната история на Бен Афлек и Дженифър Лопес. След като се разделиха в началото на 2000-те и възобновиха романса си в началото на 2020-те, двойката и техните деца свикват с новия си живот като смесено семейство. А относно Джей Ло - тя също е научила някои безценни уроци за себе си по пътя.

Лопес е била в множество връзки със звезди през годините, от рапъри Diddy до брака ѝ с Марк Антъни до годеж за бейзболния играч Алекс "А-Род" Родригес. Изпълнителката на "Jenny From the Block" казва пред Harper's Bazaar през 2019 г., че връзката ѝ със самата нея е виновна за нейния бурен любовен живот.

"Докато не се научите да обичате себе си, не можете напълно да обичате някой друг по начин, който е чист и истински", каза певицата.

Като се има предвид предишната ѝ позиция относно връзките, може би затова връзката ѝ с Афлек изглежда има по-трайна сила от тези от миналото ѝ. Докато говори пред Vogue в седмицата на годишнината от сватбата си с Афлек, Лопес разкрива, че нейният холивудски съпруг я е учил да бъде по-прощаваща и обичаща себе си.

Бен Афлек ѝ вдъхва самочувствие

Лопес споделя, че Афлек я е научил да цени повече от външната си красота. "Най-накрая стигнах до точката в живота си, в която обичам всяка част от себе си без извинения", казва Лопес пред Vogue.

"Всяка част от мен, тялото ми, гласът ми, изборите ми, дори грешките ми. Всичко това ме направи това, което съм и ме доведе до мястото, където съм днес. Бен иска да разбера своята стойност и да знам своята стойност. Чувствам се още по-спокойна, което ме кара да се чувствам дори по-красива, отколкото някога съм се чувствала с някой друг", признава тя.

Афлек е отдаден на семейството

Романсът на Дженифър Лопес и Бен Афлек не само е научил Лопес как да се обича безусловно. Партньорството им също е засилило отдадеността им към семейството, което според Лопес предизвиква сълзи в очите ѝ. И Лопес, и Афлек имат деца от предишни бракове. Лопес роди близнаците Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни. Афлек има три деца с бившата си съпруга Дженифър Гарнър: Вайълет, Серафина и Самуел.

"Това кара очите ми да се насълзяват. Той е честно казано най-добрият баща, когото някога съм виждала. Той е толкова брилянтен човек. Той присъства и това е всичко, което можете да поискате за подарък - любящ баща, който се появява всеки ден и това е кой е той ", споделя тя за Афлек.

Афлек и Лопес официално сключиха брак през август 2022 г. със зашеметяваща сватба в задния двор в имението на Афлек за 8,9 милиона долара в Джорджия. На уебсайта си само за абонамент "On the JLo" Лопес написа: "Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпелива". А за Бенифър това означава любов към себе си, един към друг и семейството си – кой би могъл да иска нещо повече?

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay