Всичко, което трябва да знаете за екстеншъните за мигли

И за самата процедура

Всичко, което трябва да знаете за екстеншъните за мигли

Изкуствените мигли са много изкушаващи в момента. Виждаме ги навсякъде около нас и почти всички наши познати имат такива мигли. Процедурата, при която се залепват отделни косъмчета между естествените косъмчета на миглите създават допълнителен обем и дължина, без да има спластени мигли и натрупване на спирала. Тези мигли стават все по-популярни, поради много причини- изглеждат добре, спестяват ни време сутрин и т.н.

Трябва да знаете някои неща, преди да решите да си поставите такива мигли:

Първо, поставянето на изкуствени мигли е обвързано с време и пари. Поставянето на миглите отнема доста време, като зависи от вида на самите екстеншъни. Плюс това, след поставянето на миглите, те трябва да се поддържат, което означава, че ще трябва да посещавате салона често. Помнете, че получавате това, за което плащате, така че се пазете от оферти, които ви изглеждат прекалено изгодни.

За самата процедура, можете да получите набор от дължини и форми, добавени към естествените ви мигли. Миглите обикновено варират от 6 до 18 мм. Не се поставят мигли, дълги повече от 15 мм, тъй като могат да бъдат опасни за здравето. Има най-различни форми на миглите, които се подбират в зависимост от формата на окото и желанието на клиента.

Веднъж сложени, изкуствените мигли изискват редовна поддръжка. Ще се налага да посещавате козметичното студио през 2-3 седмици. Ако изчакате 4 седмици, повече от половината от миглите ще са паднали и тогава ще бъде необходимо да си поставите нови мигли. Трябва да се грижите за миглите си и сами. Премахнете спиралата от ежедневието си или поне сведете до минимум употребата й. Също така трябва много внимателно да почиствате грима си, за да не нараните миглите.

Най-големият въпрос: Това ще навреди ли на естествените ми мигли? Да, изкуствените мигли се свързват със заболявания, като конюнктивит (сърбеж и зачервяване), подути клепачи и загуба на естествени мигли. Ако попаднете в ръцете на добър козметик, няма да имате проблеми. Единствените случаи, в които може да се случи нещо такова, е ако попаднете в ръцете на не добре обучен човек или ако не спазвате инструкциите.

И все пак, изкуствените мигли не са за всеки. Ако някой има изключително тънки мигли или малко на брой, ефектът няма да бъде същият. Изкуствените мигли се прикрепят към естествените мигли, а не към кожата. Също така, не си заслужава да си ги сложат хора, които няма да инвестират в тяхната поддръжка. Удължаването на миглите е инвестиция. Те са нещо, което трябва да поддържате, точно както и ноктите. Така че, в крайна сметка от вас зависи дали наистина имате времето и парите да го направите.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay