Релакс в овална форма

Сподели галерията:

Повечето от нас си мечтаем за почивка през цялото време. И не само това - искаме пълен релакс, комфорт и спокойствие. Поне за един ден.
Затова сме ви приготвили тази галерия, в която може да намерите снимки от спа център в сърцето на Милано. Той се казва Atomic Spa Suisse и е дело на архитекта Simone Micheli.
На това райско кътче преобладават овалните форми, а липсата на каквито и да било ръбове, го правят доста интересно. Предпочетените от създателите цветове са бяло и електриково синьо.
Това е истинско място на удоволствието. А също така и храм на красотата. В него бихте намерили спокойствие, но и разкрасителни процедури. Разгледайте нашата галерия и се насладете на това релаксиращо местенце. Пожелаваме ви някой ден наистина да му се порадвате, а не само виртуално.

Сподели снимката:
1 от 17
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 22.10.2012|13:47
Всеки посетител попаднал тук мога да го сравня,като Алиса, в страната на чудесата!Място където може да избира между най-модерни процедури и услуги,като съм сигурна,че ще бъде изпитал пълен релакс и наслада!
4
Не е посочен 22.10.2012|12:30
Готино е, но това не са моите цветове за релакс.
3
Не е посочен 22.10.2012|10:39
на мен ми изглежда много приятно и красиво. а и бих правила компания ха Хрисито днес в спа центъра, но май няма да стане... :)
2
Не е посочен 22.10.2012|10:29
Прекалено е футуристично и мрачно за моя вкус. Иначе кръглите къщурки са запазен патент на един район в Южна Франция.
1
Не е посочен 22.10.2012|09:28
в този мрачен и хладен октомврийски ден с удоволствие бих се скрила в този спа център за цял ден!
Специални оферти
Реклама от 3Bay