Сладките уроци на Елена: Как да декорираме сладкиши с фондан? » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 9
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 02.01.2016|23:07
Направихме маслените сладки, но тестото стана много ронливо и не стана за разточване. Брашното ли ми е в повече? Иначе са много вкусни и макар и безформени, за нула време ги излапахме :)
10
Не е посочен 17.12.2014|13:07
може ли да се оцвети със боя на прах
9
Не е посочен 08.04.2014|16:44
Какви красоти само, ама този фондан не е никак полезен.
8
Не е посочен 07.04.2014|16:07
Толкова са красиви, истински произведения на изкуството.
7
Не е посочен 04.04.2014|18:22
Много добре изглеждат .
6
Не е посочен 04.04.2014|16:25
Страпхотни! Толкова красиви и изпипани до най-малкия детайл.
5
Не е посочен 04.04.2014|15:32
Уау! Не знам какво друго може да каже човек пред тези произведения на изкуството!
4
Не е посочен 04.04.2014|15:10
Определено ще са много вкуснички :)
3
Не е посочен 04.04.2014|15:09
Много са красиви,сладкарството наистина е изкуство.
2
Не е посочен 04.04.2014|15:06
Изглеждат много добре и сигурно са вкусни .
1
Не е посочен 04.04.2014|14:38
Страхотни са, наистина вдъхновяващи сладки изкушения, можеш да се храниш само с очи, но не на всеки му се отдава подобно изкуство, трябва да си креативна личност , за да създаваш подобни красоти.
Специални оферти
Реклама от 3Bay