Годината на Овцата: Пари, любов или щастие ви очакват през 2015?

Каква ще бъде Годината на Дървената Овца за вас?

Годината на Овцата: Пари, любов или щастие ви очакват през 2015?

2014-а е към края си, затова е време да помислим за годината, която предстои. Бъдещето е неясно, но с помощта на звездните повели бихме моли поне отчасти да надникнем в него. Според китайския хороскоп това е Годината на Дървената Овца (коза), която се отличава със специфични характеристики.

Смята се, че това животно е склонно да помага на упоритите и силни личности, докато нерешителните и несериозни хора не се радват на неговата подкрепа. Ето защо е важно през 2015 да бъдете целеустремени и уверени във възможностите си.

Като цяло годината ще бъде по-спокойна в сравнение с други, но всички знаци за застрашени от лекомислени постъпки и неправилни решения. Добре е да обмисляте всичко и да сте готови да понесете отговорност за действията си.

Ако сте зодия…

Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Водолей

През 2015 ще бъдете затрупани от поводи за щастие! Няма да се налага да полагате кой знае колко усилия, за да го постигнете. Всичко ще се подрежда с лекота. Очаква ви година, в която ще намерите емоционален комфорт. Ще имате късмет, с каквото и да се захванете.

Очаквайте промяна, която търсите от много време. Житейският ви път ще завие в мечтаната посока и нещата ще си дойдат на мястото.

Телец, Рак, Козирог

През 2015 ще имате много пари! Най-сетне ще постигнете желаната финансова стабилност и всички проблеми в този аспект от живота ви ще останат в миналото. Ще съумеете да контролирате бюджета си, а и в професионален план ще имате сериозни постижения. Всички поставени цели ще бъдат реализирани в рамките на предстоящите 12 месеца.

Трябва обаче постоянно да търсите баланс между работата и почивката, защото съществува реална опасност да се преуморите. Това, от своя страна, ще доведе до спад в мотивацията, затова по-добре взимайте превантивни мерки като почивате често с приятна компания.

Дева, Скорпион, Стрелец, Риби

През 2015 ви очаква любов! Движещата сила на света ще се настани трайно в живота ви и ще ви донесе усещане за идилия в личен план. Всичко ще ви се струва по-красиво. В трудни моменти ще имате безусловната подкрепа на любимите си хора и благодарение на това ще се справите с всичко.

Седмото небе е мястото, на което ще прекарате предстоящата година. Ще забравите що е то "самота”, а вътрешният ви свят най-сетне ще намери търсеното спокойствие!

За още хороскопи станете част от Jenite.bg във Facebook!

358 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.12.2014|15:29
Относно АНКЕТА-та: Няма го моят отговор, а той е - най-много пари харча за Топлофикация, въпреки че радиаторите ми са свалени от две години. Защо? Просто плащам сградна инсталация... Весели празници, приятели!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay