Годишен хороскоп за 2017г.(Козирог, Водолей, Риби)

Вижте каква ще бъде тази година за Вас

Годишен хороскоп за 2017г.(Козирог, Водолей, Риби)

Козирог

Вашата година ще започне с трудности и изпитания, с които няма да успеете да се справите доста време. В средата на януари ще искате да изпълните всичките си новогодишни обещания, но нещо ще ви дърпа назад. Бъдете търпеливи и дайте всичко от себе си, за да успеете да продължите напред. Имате ясна представа за това къде искате да стигнете, но нямате никаква представа как да го направите. Трябва да извървите дълъг път до успеха, но вие ще се справите, тъй като сте достатъчно упорити. Краят на годината е вашето време да заблестите. Нивата на амбиция, самодисциплина, отговорност и практичност, се покачват още повече и непостижимите неща за вас стават все по-малко. Нищо не може да ви спре.

Водолей

Вашата година ще има много силен старт. Ще придобиете по-ексцентричен, по-прогресивен начин на мислене, който ще ви позволи да откриете всички възможности, които имате пред себе си. Ще осъзнаете, че много неща зависят от вас и ще разберете колко много неща сте способни да постигнете и промените. Вие, Водолеи, сте създадени да правите велики неща. И през тази година ще направите много велики неща. Без значение колко високо отивате и колко неща постигате, никога не забравяйте от къде сте тръгнали и се прибирайте вкъщи, при семейството си достатъчно често. В края на годината си направете една равносметка за това какво сте постигнали, какво сте променили, колко далеч сте стигнали и се освободете от убежденията, които не работят във ваша полза.

Риби

2017 ще бъде годината на сбъднатите желания за вас, Риби. Вашите мечти, въображение и интуиция играят много важна роля в живота ви и ви позволяват да излезете извън границите на собствените си възможности. През февруари ще станете още по-чувствителни и интуитивни. Веднага ще започнете да се чувствате още по-добре в кожата си. Вашата креативност ще бъде в своя пик през месец март. Възползвайте се и създайте уникални неща. Ще се радвате на щастливи мигове, споделени с близките хора. В края на годината ще ви се наложи да вземете окончателни решения и да направите важни избори. Ще научите важен урок- понякога един компромис е отговорът на въпроса.  

Годишен хороскоп за 2017г.(Овен, Телец, Близнаци)

Годишен хороскоп за 2017г. (Рак, Лъв, Дева)

Годишен хороскоп за 2017г.(Везни, Скорпион, Стрелец)

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay