Готова ли е Мадона да се върне на сцената?

Кралицата на попа даде на феновете актуална информация за състоянието си, откакто беше хоспитализирана за бактериална инфекция, показвайки на феновете във видео в Instagram в четвъртък, че отново бавно танцува.

"Да мога да движа тялото си и да танцувам само малко, ме кара да се чувствам като най-щастливата звезда на света!", написа 64-годишната Мадона под видеото, което показва как се забавлява с нейния хит от 1984 г. "Lucky Star".

"Благодаря на всички мои фенове и приятели! Вие също трябва да сте моите щастливи звезди!", добави тя.

Звездата завърши своеобразното си обръщение към феновете си, като пожела честит 40-и рожден ден на дебютния си албум "Madonna" и добави четири звездни емотикони. Колеги знаменитости и фенове бързо заляха нейните коментари, за да възхвалят нея и нейното възстановяване.

"Ето я!!!!! ”, написа Анди Коен.

"Вие изпуснахте това", добави The Weeknd.

През юни, че 64-годишната Мадона бе откарана по спешност в болница в Ню Йорк, след като е била открита в безсъзнание в дома си. Първоначално тя е била интубирана, докато се е лекувала в интензивното отделение, преди да бъде прехвърлена към редовни грижи.

Нейният дългогодишен мениджър, Гай Озиари, по-късно обясни, че Мадона е "развила сериозна бактериална инфекция, която е довела до няколкодневен престой в интензивното отделение".

След като се завърна у дома няколко дни по-късно, семейството на певицата беше видяно да влиза и излиза от нейното имение в Горен Ийст Сайд.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay