За Коко с любов

Благотворителна вечер в памет на Крикор Азарян

За Коко с любов

На 14 декември се навършват две години от смъртта на големия български режисьор Крикор Азарян. В негова памет Фондация "Проф. Крикор Азарян", AGBU (Общоарменски благотворителен съюз) "Парекордзаган" и Театър "Българска армия" организират благотворителна вечер. Тя ще се проведе на 19 декември от 19.00 часа под надслов "За Коко с любов".

Мероприятието си поставя за цел да си спомним за един човек, отдал живота си на изкуството и оставил незаличима следа в него. Средствата, които ще бъдат събрани, ще бъдат използвани за продължаване на проекта "Чехов по Азарян", по-конкретно за заснемането на спектакъла "Три сестри", поставен от проф. Азарян в Младежки театър "Николай Бинев".

Билети за събитието се продават на касите на Театър "Българска армия", а всеки, който желае, може да направи допълнително дарение по време на спектакъла.

"За Коко с любов" ще бъде режисиран от Гаро Ашикян, а участие в него ще вземат трупата на Театъра, Камен Донев, Бойка Велкова, Валентин Ганев, AGBU Chamber Orchestra, актьори от проекта "Чехов по Азарян", студенти от класовете на проф. Азарян и други.

На Коледа се случват чудеса. Нека отворим сърцата си и помогнем за осъществяването на едно дело, посветено на Негово величество изкуството.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay