Любов по време на купон и сноуборд по време на видеоклип с нео пънкарите Ogi 23

Любов по време на купон с Ogi 23

Ogi 23 е българска нео пънк група, в която нито един от членовете не се казва Оги, въпреки заблуждаващото име, което са си избрали. През лятото те ни забавляваха с веселяшката си песен "Почивка", с най-морския клип, който буквално ни разплаква, гледайки го през зимата.

За да не се стига до сълзи и носталгия по сърфовете и пясъка, в най-студения месец Ogi 23 ни сюрпризират с нова песен, екстремни спортове и зимни флиртове.

 

"В последния момент се спряхме на заглавието "Любов по време на купон" за песента. Избрахме го, защото най-добре описва чувството, което искаме да предадем с нея - напук на депресията, която се излива от българската музика, ние искаме да бъдем щастливи и да раздаваме положителни емоции" - уточнява китаристът на бандата Косьо.

 

Автори на текста, музиката и аранжимента са Ангел (бас, вокал), Косьо (китара, вокал) и Били (барабани), а записите и мастерингът са направени в Ground Studio.

В момента се монтира и клипът към "Любов по време на купон". Част от видеото е заснето по високите планински склонове, със специалното участие на един от най-добрите български сноубордисти - Димитър Чокоев "Джими". По няколко спускания, разбира се, правят и самите Ogi 23.

Останалите локации са няколко емблематични места в София - около НДК и в популярното Radio Cafe под Моста на влюбените, в унисон с романтичния текст на парчето.

 

"Тъй като летният ни клип към "Почивка" имаше доста неочакван успех, решихме да направим логичното за нас продължение - зимен, нощен клип в града и по-романтична песен, в която обаче не липсват типичните за нас закачки. Пък и отдавна сме си признали, че екстремните спортове са сред основните вдъхновения за нашата музика" - разказва Ангел, който е и режисьор на клипа.

Можете да видите мейкинга на видеото на профилите на Ogi 23 в социалните мрежи, както и тук.

 

Премиерата на клипа към "Любов по време на купон” ще бъде на специален концерт в бар Тънка червена линия. По ирония на съдбата датата, която се пада на момчетата е 2 февруари, но те гледат позитивно на нещата се надяват по случая дамите да бъдат по-палави от обикновено.

 

Паралелно с премиерата на видеото, групата ще представи и специално издание – двоен сингъл, включващ летния хит "Почивка" и последвалия зимен "Любов по време на купон", както и видеоклиповете към двете парчета.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay