Остава, Babyface Clan и Pyromania свирят заедно

БГ музика в Mixtape5

Остава, Babyface Clan и Pyromania свирят заедно

Тази вечер определено няма да се чудим какво да правим. Или напротив – твърде дълго ще обмисляме, кое събитие по-точно да посетим.

 

Поредният концерт на 3 юни събира три от най-значимите банди за българската алтернативна сцена. Pyromania, Остава и Babyface Clan ще представят три поредни едночасови сета в клуб Mixtape 5.


Събитието напомня на състоялия се преди три години концерт на Babyface Clan, Panican Whyasker и Анимационерите. Схемата на провеждане бе същата, а близо 1000 души бяха привлечени от идеята да слушат на живо любимите си български изпълнители. Подобни общи проекти помагат на българската музикална сцена все още да участва в борбата с поп-фолк индустрията, която за съжаление има много по-масивно финансиране.

 

Остава и Babyface Clan са познати на аудиторията от доста години насам и често участват в различни мероприятия, както в София, така и в страната. Pyromania пък се събраха отново след 15 годишно отсъствие от музикалния бизнес и това ще бъде техният втори концерт. Освен трите банди, в събитието ще вземе участие и DJ Shakermaker, който ще подобри още повече настроението на посетителите.

 

 

Кога? - 3 юни, 21:00ч

Къде? - Клуб Mixtape 5

Колко? - 15 лв на място

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay