Посрещаме Джулая с огромни дози морски джаз

Джазов Джулай!

Убедени сме, че това лято ще е пренаситено с емоции и няма как иначе, с всички тези музикални фестивали и побъркващо яки изпълнители, които ще гостуват на родна земя. Поредното музикално изживяване е готово да ни "разтресе" - Sozopol Fest - July Morning!

 

Новият музикален фестивал ще се състои за пръв път на 30 юни и 1 юли: 48 часа нон-стоп музика, 9 банди, 15 диджея! И не само... стиловете ще се сменят и от Soul ще преминават в Dance, Funk, Disco, Lounge, Jazz, Nu Jazz, Smooth Jazz, Latino Jazz, Acid Jazz. Ще се вълнуваме под звездите, танцувайки сред пясъка на плажовете на къмпинг Градина до Созопол.

 

Обявените за сега хедлайнери са познати и любими имена: британците Incognito със своите Acid Jazz парчета, холандското трио Kraak & Smaak, чието посещение в страната е първо и Nu Jazz величието Jürgen von Knoblauch от немските джазмени Jazzanova.

 

За качествената музика, която предлага фестът, цените на билетите са скандално ниски. Вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim: еднодневни за 32лв и двудневни за 60лв.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay