Смях и сълзи в нов български сериал

Нов български сериал тръгва от март

Българска продуцентска компания започва снимките на новия български сериал "Столичани в повече”, който от месец март ще се излъчва по bTV. Обещават ни интересен сюжет, ярки персонажи, отлична актьорска игра и най-високо качество на заснемане. Сериалът е в жанра комедийна драма, който се разработва за първи път в телевизионна продукция у нас. Камерата, с която ще бъде сниман е използвана при работата по продукции като "Хобит" на Питър Джаксън, "Социалната мрежа" и "Карибски пирати".

От медията споделиха, че очакват тази пролет да бъде много силна за тях и, че са изключително щастливи, че могат да предоставят на зрителите си съвсем нов прочит на стари и много обичани, чисто български истории. И сега, най-хубавото: в главните роли ще видим най-обичаната - Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Христо Гърбов. До тежката актьорска артилерия ще застанат и Вили Марковска, Ненчо Илчев, Иван Юруков и много други.

Историята накратко: ще се запознаем отблизо със съвременния живот в едно софийско предградие, където между две съседски фамилии ще се случват всякакви драматични, комични и абсурдни неща. По законите на телевизионните смешно-тъжни, но любими сериали, щастието на едното семейство задължително означава нещастие за другото. Безценна историческа находка ще събуди интригите, алчността, корупцията, завистта, но също така и смелостта, романтиката и смеха...

Продуцентите ще работят с екип от над сто души, които са ангажирани да създадат първия такъв по рода си сериал. А ние пък очакваме новото си вечерно телевизионно забавление.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay