Стинг ще представи Simphonicity и в Москва

Стинг ще зарадва и Москва

Британският певец Стинг ще удължи изключително успешното си световно турне "Symphonicity" с концерт в Москва. Той ще се състои на 13 юни в спортния комплекс "Олимпийский".

 

Освен в Русия Стинг ще изнесе концерти във Франция, Германия, Италия и други страни. 

 

Стинг ще гостува това лято и в България. Музикантът ще има концерт в София на 7 юни на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от "София мюзик ентърпрайсис". 

 

В турнето "Symphonicity" Стинг изпълнява най-големите си хитове с аранжимент за симфоничен оркестър. Почерпени от разнообразната и изключително успешна кариера на гениалния музикант, включваща многобройни мулти-платинени албуми, смайващ списък с хитове, достигнали номер 1 в музикалните класации,  редица награди и рекорди по продажби от над 100 милиона, най-големите хитове на Стинг сега са интерпретирани по един  съвсем нов начин, със симфоничен оркестър, а аранжиментът им е 
на Хорхе Каландрели, Дейвид Хартли, Мичъл Легранд, Роб Матис, Винс Мендоса, Стивън Меркурио, Бил Рос, Робърт Садин и Никола Тескари. 

 

"Symphonicity" е една селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове - от парчетата на The Police "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" и "Every Breath You Take" до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата, като "Englishman in New 
York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", 
"Fields Of Gold" и "Desert Rose".

 

На концерта си в София Стинг ще бъде с невероятните музиканти Доминик Милър (китара), Рани Крия (перкусии), Джо Лаури (вокали)и Ира Коулман (бас). 

 

През дългогодишната си самостоятелна кариера и като член на "Полис", Стинг получава 16 награди "Грами", "Златен глобус", три номинации за "Оскар", Награда на века на сп."Билборд" и Личност на годината 2004 на фондация MusiCares. Той е въведен и в Залата на славата на рокендрола.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay