Черен петък идва в столицата

B-Real и Psycho Realm готвят зверско парти у нас

Черен петък идва в столицата

В основата си хип-хопът е история за живота на улицата. Но докато едни изпълнители имат своите текстописци, други сами създават римите си. Разчитайки само на своите спомени.

B-Real преживява всичко, за което разказват драматичните филми. Бедно семейство, незавършено средно образование, продажба и употреба на наркотици, престрелки. Достига до границата между живота и смъртта, за да получи онзи ясен поглед върху съществуването си, който да му дава смисъла да продължи.

Латиноамериканецът е фронтмен на легендарната група Cypress Hill. Те са сред ветераните на хип-хоп сцената, представители на старата школа, която прави своята музика, просто за да разкрие истини, които често другите оставят недоизказани.

На 25 ноември B-Real няма да бъде на всеки километър, но пък ще бъде на "4КМ". Ветеранът на хип-хопа ще разстърси България, за да пренесе феновете си, макар и мислено, в крайните квартали на Лос Анджелис, където всеки ден е своеобразна игра на оцеляване.

B-Real няма да се качи сам на сцената. Американски хип-хоп на испански ще звучи и от още едно легендарно име от old school рапа. Psycho Realm са за втори път у нас и съдейки по предишното им гостуване, партито е гарантирано.

Родни звезди също ще подкрепят рапърите. Bobo, Alex P, LOGO5, DVD, Kuts&Klets ще бъдат българската следа в уличната латиноамериканска култура, която ще владее цялата вечер.

"Rap Superstar" и "Tequilla Sunrise" на едно място, това предстои на всички фенове в петък. Билетите вече се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream (Germanos, Оffice 1, Пикадили, ОМV), а цената им е 40 лева. Ако решите да си купувате пропуски в последния момент, тогава си пригответе с 5 лева повече. Веднага след пърформансите идва и афтър партито, което е още една причина да не пропускате "черното" гостуване.

Началото е 22:00 часа, бъдете точни, за да не пропуснете мощното изригване, което предстои. "Insane In The Brain", благодарение на Symphonics Entertainment и RPL Records.

12 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay