Бюти съветите на Зори: Грим трансформация в стил Дженифър Лопес

И видео урок, който ще ви помогне да я постигнете

Бюти съветите на Зори: Грим трансформация в стил Дженифър Лопес
Здравейте, дами!

Днес съм подготвила за вас едно по-скоро забавно видео, тъй като смятам, че трансформацията ми в образа на Дженифър Лопес не беше напълно успешна. От една страна, защото генетиката си изигра ролята, а от друга, защото беше първият ми опит за подобен грим. Но все пак урокът ще ви даде добра основа, върху която да стъпите, ако искате да се сдобиете с ангелското излъчване на поп дивата.

При тази грим трансформация, както и при всички други, основна роля играе контурингът, станал популярен чрез гримьора на риалити звездата Ким Кардашиян. Разбира се, тук играта на светлосенки е много по-засилена. Лицето се превръща по-скоро в карикатура, но пък наистина се преобразява в това, към което се стремим. Оптичната заблуда е страхотна!

Както подчертавам и във видеото, този грим не е за ежедневието или за естествената дневна светлина. Той си остава в графата "сценичен грим". Аз доста се забавлявах, докато го снимах, нищо, че лицето ми изглежда толкова сериозно (просто съм концентрирана).

Това е за днес, приятели! И приятно гледане...



С любов,
Зори


Бюти съветите на Зори: Грим трансформация в стил Дженифър ЛопесЗа автора: 

Зорница Иванова е гримьор, фотограф и автор на моден блог. 

Може да следите проектите ѝ, както и статиите ѝ за красота, мода и лайфстайл на www.zoriart.com и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Z
 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay