Ето това са най-добрите мъже гримьори в цял свят

Иска ли питане!

Ето това са най-добрите мъже гримьори в цял свят

Когато стане дума за грим, обикновено си представяме перфектно гримираните жени от кориците на списанията, филмите и червения килим. Но истината е, че едни от на-добрите гримьори в света са именно мъже. И те не демонстрират просто умело боравене с макиажа, а творят невероятно изкуство върху лицата на хората или върху своите собствени.

Ето кои са най-добрите мъже гримьори в света!

Manny Mua

Той не просто прави ревюта на различни грим продукти, но демонстрира как се използват те върху самия себе си. Благодарение на продукти за контуриране и перфектното им нанасяне, той постига неотразима и естествена визия, която е непосилна за повечето хора.

PatrickStarrr

Той е изключително забавен и способен гримьор, който може да постигне всичко от лек всекидневен грим до такъв в стил drag. Начинът, по който се контурира е невероятен и ние не можем да свалим очи от него.

Джордан Либерти

Той демонстрира нанасянето на различни видове грим върху красиви модели. От него можете да научите много, защото той не просто показва, но и обяснява изключително подробно това, което прави.

Уейн Гос

Той е страхотен гримьор и е почитател на класическите техники в грима. При него няма да видите последните тенденции в Instagram, но ще научите безценни съвети, които ще приложите в практиката си за цял живот.

Джефри Стар

Изключително екстравагантен, колкото обичан, толкова и мразен, Джефри и магьосник в сферата на грима. Това, което той прави е неописуемо и само можем да с маем пред способностите му.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay