Нежни идеи за пролетен грим в розово

Нежни идеи за пролетен грим в розово

Както при всичко друго, така и при грима тенденциите се променят със смяната на сезоните. През есента бяха модерни оранжевите тонове, а през зимата по-студените тонове.

Пролетта ни подканва да преминем на по-нежни и женствени нюанси като розовото, светло кафявото и златистото. Вдъхнете нов живот на грима си с тези нежни и свежи идеи.

Първото предложение е изключително семпло и красиво. В няколко лесни стъпки можете да постигнете този нежен и изразителен поглед. Видът е завършен с плътна очна линия.

 Нежни идеи за пролетен грим в розово

За следващият грим се  вдъхновихме т видеото на Denitslava Makeup, която ни показва лесен и ефектен грим в розовата гама, който можете с минимални усилия да създадете и вкъщи.

Можете пък да се превърнете в истинска звезда, копирайки розовия грим на Кайли Дженър. Той е лесен за направа и изключително семпъл и ненатрапчив.

Следващият грим пък включва по-тъмни нюанси, граничещи с лилавото. Той е акцент на сгъвката на клепача и създава илюзията за професионално направен грим.

Време е да ви покажем нещо малко по-нетипично, което е подходящо за Instagram. Срещаме ви с гримьорката Пони, която пресъздава вида си от социалните мрежи. В него тя съчетава златисто и розово, а ние сме изумени от тази комбинация.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay