Червеното червило отново на мода за пролет 2018

Червеното червило отново на мода за пролет 2018

Червеното червило е любимо на много от нас. След като матовите червила почти го махнаха от класацията на тренди  устните, то отново е на мода! Червеното червило е вечна класика и едва ли някога би изчезнало за дълго от листата с най-актуални тенденции.

Единствената новост е, че най-предпочитания нюанс е червено-розов. Не прекалено червено, не прекалено розово е най-точното определение. Този цвят е секси, закачлив и подчертава формата на устните най-добре. Един малък трик ако търсите по-небрежна визия - след като сте нанесли любимото си червило, размажете леко с устни или с пръст, за да се получи ефекта на току-що отпечатана целувка. Не се притеснявайте от блясъка. Оставяме временно матовите нюд нюанси от палитрата и стартираме сезона на пролетното настроение с блясък.

Червеното червило отново на мода за пролет 2018

Освен червените устни тъмно лилавите и бордо червилата също ще са актуални през пролетта. Не всичко в пролетта трябва да е "цветя и рози". Можете да заложите на винения цвят и да не се притеснявате от по-драматична визия. Дори повечето бюти компании пускат точно такива цветове за пролетните месеци. Съчетайте тъмното червило с чисто лице, така ще изразите себе си по много модерен начин.

Червеното червило отново на мода за пролет 2018

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay