Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли са музите на големите дизайнери

Актрисите заснемат фотосесия с едни от най-големите модни гурута

Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли са музите на големите дизайнери

И двете поддържат свой собствен лайфстайл сайт, в който поместват, освен всичко останало, и доста дизайнерски съвети. Изглежда Блейк и Гуинет имат много общо помежду си предвид факта, че се занимават с актьорство, а и се интересуват от еднакви неща.

Двете красавици се събират за корицата на новото издание на The Hollywood Reporter. Облечени в ослепителни червени тоалети, звездните дами позират редом до известни модни дизайнери, които наричат Лайвли и Полтроу "свои музи”.

В две отделни корици актрисите са фотографирани поотделно. На едната Гуинет е щракната заедно с Мария Грация Чиури и Пиерпауло Пичоли, които са дизайнери и креативни директори на Valentino. Ефирната дълга рокля на Гуинет разкрива гледка към стегнатите ѝ ръце, а V-образното деколте - към бюста ѝ. Кадърът е издържан стилно и носи огромна доза моден заряд.

Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли са музите на големите дизайнери

Облечената в елегантен гащеризон Блейк пък е придружена от самия Майкъл Корс. Снимката на двамата е направена на покрива на висока сграда в Ню Йорк. "Тя е наистина безстрашна. Дори в този изискан и нежен тоалет тя изглежда така, сякаш прави всичко с лекота. Мисля, че това е ключът към съвършеното излъчване”, казва Майкъл за Блейк.

Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли са музите на големите дизайнери

Тя, от своя страна, също не пести комплиментите си към Корс и неговите модни творения. "В дрехите, които той създава, всяка жена се чувства като най-добре облечената дама в стаята”, казва Блейк. Относно постоянните сравнения между нея и Гуинет тя споделя, че винаги е защитавала Полтроу, както и всяка друга жена с власт, като Опра Уинфри или Марта Стюарт, които се опарват, изграждайки пътя на вярата в себе си, по който всички останали жени, които вярват, че могат да постигнат нещо, поемат.

Във фотосесията участват и други звезди, сред които Никол Кидман и Александър Уанг, както и Кейти Холмс и дизайнерът Зак Посен.

Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли са музите на големите дизайнери

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay