Дамите от клана Кардашиян с обща фотосесия

Сексапилните звезди позират заедно пред фотоапарата

Дамите от клана Кардашиян с обща фотосесия

За да отпразнува 50-ия си рожден ден, Cosmopolitаn излиза за първи път със… семейна корица! В ноемврийския брой на изданието главни действащи лица са телевизионните звезди на семейство Кардашиян. Клои, Кортни и Ким Кардашиян, заедно с доведените си сестри Кендъл и Кайли Дженър, позират в присъствието на майка си Крис Дженър.

Това е първата фотосесия на шестте дами заедно от четири години насам. За нея всяка една от жените от фамилията е облечена единствено с бяла риза. Ким и Крис споделиха част от снимките в профилите си в социалните мрежи, като благодариха на Cosmopolitan за предоставената възможност да се снимат заедно и изразиха обичта си към своето семейство.

Брюнетките, с изключение Клои, която неотдавна премина в отбора на блондинките, не са придружени от брат си Роб, с когото имат не едно пререкание през годините. А от последния епизод на Keep Up With The Kardashians става ясно, че и отношенията между най-малките сестри - Кендъл и Кайли също в момента са доста обтегнати.

Дамите от клана Кардашиян с обща фотосесия

Изглежда Кайли се чувства леко разочарована от Кендъл, защото втората напоследък е много заета с модната си кариера, а именно в този момент сестра ѝ има нужда от нейната подкрепа. Тя все още се бори със смесените чувства, които трансформацията на баща ѝ Брус Дженър в женско тяло, предизвикаха у нея, и липсата на подкрепа от страна на Кендъл я натъжава.

Наскоро Кайли сподели носталгична снимка на семейството си от периода преди Брус да стане Кейтлин. На нея се вижда как баща ѝ я държи на ръце. Към фотоса Кайли добавя следния текст: "Мисля, че тази снимка е направена, след като Кендъл ми отряза косата”.

Дамите от клана Кардашиян с обща фотосесия

Междувременно, майката на момичетата - Крис Дженър, която следващият месец ще навърши 60 години, се забавлява с доста по-младия си приятел - 34-годишния Кори Гамбъл, като прекарва времето си с него по време на ревю от Седмицата на модата в Париж, в което Кендъл взе участие.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay