Дамски душ и неговите роднини

За жените, които се интересуват, но ги е срам да попитат

Дамски душ и неговите роднини

След всички тайни на добрия секс, за които сме чели, все още можем да кажем, че най-важно е да се чувстваме достатъчно отпуснати в леглото. Още по-добре – достатъчно отпуснати, за да си позволим спонтанни интимности на всяко едно място. Без притеснения относно уменията ни, външното състояние на нашето тяло или излизащите от вътрешността му секрети.

Спокойствието относно последните обаче се срива, веднага щом ни се случи да присъстваме на нецензуриран разговор, в който мъже цветущо описват гадни секс случки, използвайки определения като "сирене”, "кисело мляко”, "миризма на скумрия”, "люспа от домат”, "кафяви петна по тапета” и т. н. На глас се чудим откъде познатите ни намират "такива жени", но вътрешно се тревожим: "Ами ако и на мен ми се случи? Как ще преживея срама? Така ли ще бъде разказано после?"

Истината е, че не сме застраховани. За съжаление, най-разпространеното течение в днешно време е бялото, да не говорим, че понякога не е съвсем бяло, а миризмата, която го съпровожда, не е съвсем приятна. На всичкото отгоре, дали поради невероятната упоритост на разните гъбички и бактерии, или поради още по-невероятната некомпетентност на голям процент български лекари, много жени са принудени да съжителстват с бяло течение по няколко черни години.

Що се отнася до аналния секс, той набира все повече популярност и се оказва хубаво нещо, стига да елиминираме притеснението, болката и неприятното усещане за ходене до тоалетната. В крайна сметка, задната част от анатомията си има естествено предназначение, различно от секс и не е изключено половият контакт да предизвика "засечки". Колкото и партньорът да ни убеждава, че дори това да се случи, не го притеснява, колкото и да сме сигурни в неговата дискретност, едва ли някоя жена спокойно приема неприятния риск.

Затова реших да представя дамския душ и неговите роднини. Не че ги препоръчвам. Не твърдя, че лекуват течение или че няма опасност самите те да предизвикат странични ефекти. Не съм лекар и не предписвам нищо. Просто излагам накратко основната информация и терминология, свързана с дамските душове и домашната клизма. В случай, че някой се интересува, а го е срам да попита. Или за онези от вас, които изпитват притеснения по горепосочените проблеми и евентуално ще сметнат, че изброените продукти могат да им помогнат в усещането за повече чистота и увереност.

Дамски душ и неговите роднини

Дамски душ за вагинални промивки
На първо място трябва да отбележим, че не става въпрос за различните интимни шампоани и гелове с подходяща стойност на pH, които е задължително да ползваме за външно измиване на половите органи, вместо обикновен сапун. Някои хора и фирми смесват понятията, но дамският душ всъщност е нещо различно. Той представлява помпичка, снабдена с накрайник с дупки, който се поставя във влагалището и служи за вътрешна промивка.

За някого може да прозвучи странно, но съоръжението е по-добре познато сред дамите над 30-годишна възраст, тъй като преди време употребата му е била по-масова. Причина за намалялата популярност е мнението на специалистите, че влагалището се почиства от само себе си и всяка външна намеса може да наруши естествената вагинална среда. Някои жени все още допускат, че промивката може да ги спаси от нежелана бременност или гъбички, а да се разчита на това е опасно. В крайна сметка, гинеколозите се ограничават да предписват третиране с душ само в някои случаи, когато е необходимо влагалището да се почисти. Преди употреба на глобули, например. И наистина, разтворите за промивки се продават и без рецепта, но ако ще купувате такъв, съветвам ви да се обърнете първо към специалист, който да избере подходящ препарат за вашия случай.

Ако промивките не са ви предписани, но все пак решите да действате на своя глава и смятате че с тях ще се чувствате по-свежи и сигурни, недейте да прекалявате. Веднъж-два пъти месечно е достатъчно. Например, след менструация. Най-безопасно е да не намесвате химия, а да използвате отвара от лайка или смрадлика. Важните правила са: преварявайте хубаво, за да неутрализирате всички вредни бактерии по билките; изчакайте течността да изстине добре – ясно защо.

Разбира се, преди и след употреба, накрайникът трябва да се дезинфекцира – с калиев перманганат или спирт. Ако ви притеснява хигиената на многократната употреба, в България вече се продават и дамски душове за еднократно ползване. Да, по-скъпички са, но пък течността, с която са пълни, ухае много приятно.

Домашната клизма
Макар и да не ни е приятно да взимаме съвети от порно актрисите, в случая можем да се възползваме от богатия им опит с аналния секс. Преди снимки, повечето от тях се подлагат на клизма, за да изглеждат нещата възможно най-приятно пред камера. И не само това – процедурата има цялостен прочистващ ефект, препоръчва се веднъж месечно за отслабване и срещу нередовен стомах.

В болница ще се справят по-добре със задачата, но ако искате това да се извърши само в собствената ви компания, можете да си вземете дамски душ с два накрайника, единият от които е за въпросната цел. Спокойно, той е достатъчно тънък и жените, които са го ползвали, уверяват, че не е толкова неприятно. "Пълните помпичката с разтвор от вода и малко сапун, държите по-високо от равнището на дупето, впръсквате течността и после тичате към тоалетната.”

Както знаем, преди раждане също е необходимо да се направи клизма, но няма смисъл да опитвате в домашни условия. Акушерките едва ли ще ви се доверят и най-вероятно процедурата ще бъде повторена и от тях.

170 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay