Любимите ни безплатни апликации за iPhone

Възможностите на високотехнологичните телефони са много, но има няколко, по които jenite най-много си падат

Любимите ни безплатни апликации за iPhone

Може би сте от щастливките, на които Дядо коледа е донесъл мечтания iPhone? Или пък се надявате да съберете от сурвакане достатъчно парички, за да си го "донесете" сами? Вероятно е и просто да се нуждаете от още малко допълнителен стимул, за да се амбицирате и да си съберете през новата година средства за такава високотехнологична джаджа.

При всички положения, ще ви бъде полезно да знаете какви чудеса можете да вършите с любимата си играчка. Ето защо решихме да съберем на едно място приложенията, които сякаш са най-любими на дамите собственички на iPhone.

Instagram 

Разбира се, можете да си инсталирате и специален Photoshop на телефона, но работата с него е доста по-сложна. Докато прословутият Instagram предлага безброй колкото лесни, толкова и ефектни опции за обработка на снимки. Звездите в национален и световен мащаб масово го използват, защо не и ние? Имаме само един съвет - не прекалявайте с промените, които нанасяте върху фотографиите си! Все пак трябва да си личи, че това сте вие, нали?

Facebook и Twitter
Едва ли е нужно да обясняваме присъствието на социалните мрежи в настоящия списък. Че за какво изобщо ще си правим снимки и ще ги обработваме, ако няма да ги споделяме с многобройните си "приятели" в интернет? Това, разбира се, беше в кръга на шегата. Съвсем не ви препоръчваме да прекарвате цели дни във Facebook и Twitter. Не можем да отречем обаче, че те могат да бъдат несравнимо полезни, ако искате да популяризирате бизнеса си или някоя важна за вас кауза. 

Shazam
Помните ли времето, когато дебнехме да чуем някоя песен по радиото, за да си я запишем на касетка и да чуем от водещия как изобщо се казва и на кого е? Вече нямаме подобни проблеми. Както вероятно ви е известно, Shazam позволява просто да доближите телефона си до източника на музика и след секунди ще знаете всичко за парчето, което сте си харесали. Почти като магия!

RunKeeper
Благодарение на него, вашият iPhone се превръща не само в любимата ви вещ, но и в личния ви треньор. Тази апликация ви дава подробни указания относно маршрута, по който тичате, вървите или карате колело, уведомява ви с каква скорост се движите и колко калории горите. Ако сложите слушалките, можете дори да получавате напътствия за най-ефективно отслабване.

Find My iPhone
Тази опция е необходимост за всяка неспокойна параноична душа. Отдъхнете си, няма нужда непрекъснато да треперите над скъпия iPhone! Можете просто да си направите безплатен акаунт, който ви позволява да локализирате къде точно се намира любимеца ви във всяка една секунда. Изключително добра идея и за онези от нас, които са толкова разсеяни, че постоянно си забравят вещите на всевъзможни места.

14 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 03.01.2013|11:05
Изброените приложения са ни любими най-вече защото са безплатни
10
Не е посочен 02.01.2013|17:11
Всички са полудели с тия телефони. не мога да повярвам колко хора се тагват от някакви места по средата на купона. Толкова ли ви е скучно, та си ровите в телефоните, вместо да се забавлявате?
9
Не е посочен 02.01.2013|16:21
Снимайте се на воля и запечатвайте всеки красив момент от живота защото той е кратък.
8
Не е посочен 02.01.2013|15:23
важното е за фейсбука да има достатъчно снимки
7
Не е посочен 28.12.2012|16:26
Възможностите на високотехнологичните телефони са много, но аз лично не ползвам голяма част от тях.
6
Не е посочен 28.12.2012|16:24
Последната функция е само за мен:)
5
Не е посочен 28.12.2012|16:16
Хубаво е, че се предлагат все повече безплатни приложения, които са наистина много полезни.
4
Не е посочен 28.12.2012|15:56
най-хубавото на тези приложения е че са хем полезни, хем безплатни
3
Не е посочен 28.12.2012|15:52
Ясен ми е намекът но ще видим какво ще се случи.
2
Не е посочен 28.12.2012|15:23
ето това е една много полезна статия
1
Не е посочен 28.12.2012|15:05
Нямам айфон,не разбирам за какво ми говорите...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay