Пестите енергия, докато готвите със Samsung GE83X

Екологичен режим, модерен дизайн и тройна система за разпределение на микровълните, събрани в иновативната микровълнова фурна

Вие сте екологично настроени и се стремите да изразходвате колкото е възможно по-малко електроенергия. Държите храната ви също да е здравословно приготвена, а хигиената – с нея не правите дори и най-малък компромис. Мечтаете си за вкусно приготвена домашна храна, но и за малка сметка за ток; за луксозен дизайн в кухнята, но и за изключителна хигиена... Четири несъвместими желания, а може би домашна прислужница, която да ви готви от сутрин до вечер, и то извън дома ви?

Мечтите ви са реалност. Всичко зависи само от вас, и то без да наемате домашна прислужница. Готвенето остава във вашите ръце с незаменимия първи помощник – микровълновата фурна Samsung GE83X, а за хигиената и тока не се грижете.

Благодарение на екологичния режим на Samsung GE83X пестите до 40% енергия в режим на готовност. С едно натискане на бутона спестявате пари, енергия и се грижите за околната среда. Всеки път храната е идеално приготвена и невероятно вкусна.

А докато с чашата с вино дегустирате прекрасното домашно ястие, се наслаждавате на луксозния черен огледален дизайн на Samsung GE83X, който идеално пасва на стилния ви дом. Сензорният дисплей с отпечатани ключови функции е лесен и удобен за използване, като усеща и проследява движението на пръста.

Пестите енергия, докато готвите със Samsung GE83X

И когато дойде ред на почистването, грижите ви са излишни, тъй като микровълновата фурна на Samsung е с керамичното покритие, което предотвратява разпространението на бактерии и е лесно за поддръжка.

Със Samsung GE83X ще имате нова микровълнова, дори и след дълга употреба, тъй като вътрешното й покритие е 7 пъти по-устойчиво на надраскване и ръжда от интериора на други микровълнови фурни. Доказателство за това е, че интериорът с керамично покритие на Samsung е одобрен от института "Хохенщайн” в Германия за дълготрайната си и хигиенична повърхност.

Изводът - за да бъдете умели домакини, а също еко и модерни, то отбийте се в най-близкия магазин от веригата на "Техномаркет" и попитайте за Samsung GE83X.

*Информацията е предоставена от партньор на Jenite.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay