Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

Актрисата заслужи титлата за втори пореден път

Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

Талантливата актриса Дженифър Анистън бе обявена за най-красивата жена на света от списание People. Тя ще се появи на корицата на списанието на втори май. В интервю за изданието тя разкрива тайните си за красота, отношенията със съпруга й Джъстин Теру и говори за "балонестото” дупе, което е имала и мразила, докато е растяла.

Във видео за PeopleTV, актрисата споделя, че е била много изненадана, когато списанието отново я е обявило за най-красивата жена в света. "Помислих си "О, Боже мой!”. Почувствах се развълнувана и поласкана като тийнейджърка.”, споделя Дженифър Анистън.

Как успява обаче звездата да изглежда толкова добре повече от две деситилетия под светлините на прожекторите? Актрисата, чиито икони за красота са Глория Стейнем, Бриджит Бардо и Лорън Хютън, казва, че всичко опира до това да се грижиш за себе си. "О, да, имам цяла чанта с витамини, които взимам по три пъти на ден.” Също така тя не пропуска и тренировките. Три дни в седмицата ходи на часове по йога, три дни тренира с тежести, като не пропуска кардиото у дома. Дженифър споделя, че се чувства много по-красива, след като приключи с добрата си тренировка.

Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

Актрисата споделя, че просто се грижи за тялотo, което има: "Ендорфинът ми е добър, кръвта ми препуска.” Убедена е, че душевния мир, спокойствието, добротата и честността са най-важни, както за вътрешната красота, така и за външната. "Трябва да рискуваш и да не се срамуваш, че нещата не са се получи така, както си искал. Не трябва да се чувстваш като провал или да позволяваш на хората да критикуват живота ти и да те карат да мислиш, че не си постъпил правилно. Всичко това е токсично и вреди.”, споделя Дженифър.

Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

Актрисата разказва за дните си преди голямата слава. В зората на кариерата си тя е била пълничка и се е наложило да отслабне, за да успее да пробие във филмовата индустрия. Сега това не й се налага, тъй като сама знае как да се грижи за фигурата си, без да се подлага на нездравословни диети. Сутрин започва деня с чаша гореща вода с лимон или кафе, на обяд хапва салата, а за вечеря печено пиле. Похапва си и сирене или твърдо сварени яйца.

Признава обаче, че никога не е харесвала дупето си и винаги се е опитвала да го поддържа малко и да прави упражнения, за да го стяга. "Никога не съм си харесвала дупето. Имах "балонесто” дупе и ми се подиграваха. Сега пък хората дават пари за инжекции, които да го правят голямо.”

Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

"Вече съм приела тялото си такова, каквото е. Красотата наистина ме промени през годините. Номерът е да се научиш да обичаш всичко в себе си и да осъзнаеш, че не става въпрос само за дрехите или лицето ти. Има много по-важни неща за красотата на едно човешко същество.”, разкрива актрисата, давайки съвет на всички останали жени.

Дженифър Анистън е най-красивата жена в света!

Тя говори открито и за съпруга си. "Той е наистина много добър човек, което е много важно. Разбран е и можем да си говорим за всичко. Разсмива ме. Той е много интересен и интересуващ се.”

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay