Джордж и Амал Клуни най-накрая станаха родители на прекрасни близнаци

Дългочаканата радост е факт

Джордж и Амал Клуни най-накрая станаха родители на прекрасни близнаци

Джордж Клуни официално влезе в ролята на живота си - баща, след като тази сутрин съпругата му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон, съобщиха световните информационни агенции и сп. "Пийпъл".
 
"Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни", каза говорител на актьора вчера.

През февруари стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са "много щастливи". Актьорът, който е на 56 години, разкри в края на февруари, че ще има близнаци.

 
"Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение", сподели Клуни. Тогава той призна и че много от приятелите му са го закачали, че ще стане баща на 56 години. Той обаче припомни, че Жан-Пол Белмондо е станал баща на четвърто дете на 70-годишна възраст. 

Двойката сключи брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. На сватбата гостуваха около 100 звезди, сред които Мат Деймън, Синди Крофорд, Емили Блънт и Боно.

 
Джордж Клуни призна, че избирането на имена не му е стихията, като се пошегува пред "Ентъртейнмънт тунайт" през март: "Съпругата ми каза, че не мога да кръстя близнаците Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено". Той направи препратка към компанията за текила "Касамигос", която притежава заедно със съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay