6 начина да спрете да мразите малката си кухня

Има решение!

6 начина да спрете да мразите малката си кухня

Ако не сте доволни от размера на кухнята, нямате достатъчно място и не сте доволни, прочетете следващите съвети. Ще ви предложим няколко начина да превърнете дефектите в ефекти и да спрете да мразите кухнята си. Вижте как!

  1. Поставете вертикални плочки

    Поставете вертикални плочки на стената над мивката. Едновременно ще предпазите стената от пръските вода и мазнина и ще увеличите визуално големината на кухнята.

  2. Закачете рафтове, вместо затворени шкафове

    Когато в една кухня има прекалено много шкафове, закачени на стената, тя изглежда по-малка, отколкото е в действителност. Заменете ги с отворени рафтчета. Не само ще се отвори цялата стая, а и ще стане по-красиво.

  3. Спестете място, като използвате табуретки

    Нямате място за голяма кухненска маса и столове? Използвайте тясна маса с табуретки. По този начин ще можете да прибирате табуретките под масата и да имате повече място да минавате.

  4. Използвайте светлината

    Леко отразяващи светлината повърхности ще правят кухнята да изглежда по-голяма. Може да използвате лакирани шкафове или светлоотразителни фолио.

  5. Използвайте всичко, което имате

    Обикновено не разполагаме с особено много стаи. Повечето хора има само кухня и спалня. Поради липсата на хол, трябва да се възползваме от наличието на кухня. Сложете телевизор в кухнята или закачете картини на стената. При едно добро подреждане можете да готвите, докато гледате любимия си филм, например.

  6. Мислете!

    Ако пространството ви е ограничено, стелажите за тигани и тенджери са една много добра опция. Те ще се отразят добре и на бюджета ви.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay