Къде са най-качествените и модерни мебели?

Може да ги разгледате на цели 10 000 кв.м. площ!

Къде са най-качествените и модерни мебели?

Септември е месец, подходящ за промени в интериорно отношение. В търсене на най-качествените мебели и аксесоари за дома, разбрахме, че в хипермаркет Комо има значителни нововъведения.

След дълги месеци ремонт и огромни усилия, грандиозния проект бе реализиран и Комо удвои площта си, като вече разполага с 10 000 кв.м. изложение.

Изборът от продукти също е осезаемо по-голям! Ценителите на функционалните и модерни мебели могат да избират сред огромен набор от предложения за обзавеждане на всекидневната, трапезарията, спалнята, детската стая или антрето. Световноизвестни производители като RMW, Staud, Steinpol, Rom, Nolte, Edward Schillig са избрали да предлагат своите продукти именно в Комо.

Малка част от всички нови предложения може да разгледате в каталога на Комо, който излезе на 15.09.2014 година. Разгледайте го онлайн на www.como.bg или поръчайте своята безплатна бройка.

"В този каталог Ви представяме актуалните новости от нашия асортимент. Радвайте се на дизайнерски изживявания, които удовлетворяват високите изискваня – мека мебел, спално обзавеждане, система гардероби, мебели за трапезарията, осветителни тела и аксесоари за кухнята или висококачествени килими.”, обръщат се от Комо към своите клиенти.

Едно е ясно - който търси висококачествени и маркови мебели, ще ги намери в Комо. Защото мотото на компанията е "Удовлетвореността на нашите клиенти е основната ни мотивация”, което напълно отговаря на високия клас обслужване, консултации, обработка и дизайн. Клиентите на Комо са толкова скъпи, че и най-доброто не е достатъчно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay